10.07.2006, Redakce

Archiv změn v kádru FC Vysočina

 

Zima 2007

PŘÍCHODY

ODCHODY

Jiří Vít
(hostování FK Ml.Boleslav)
Zdeněk Koukal
(konec hostování FK Teplice)
Rostislav Šamánek
(přeřazen z dorostu)
Tomáš Dujka
(konec hostování Tescoma Zlín)
Vladimír Peška
(konec host. Sigma Olomouc)
Michal Demeter
(přestup Slovan Duslo Šaľa/SK)
Radek Gorol
(hostování Týniště n.O.)
Petr Heide
(přestup Žďár nad Sázavou)
Libor Baláž
(hostování 1. FC Brno)
Tomáš Peteřík
(přeřazen do "B" mužstva)
Radim Ditrich
(hostování Tescoma Zlín)
Vladimír Vácha
(přeřazen do "B" mužstva)

Léto 2006

PŘÍCHODY

ODCHODY

Roman Drga
(host. SK HS Kroměříž)
Milan Kopic
(přestup AC Sparta Praha)
Petr Faldyna
(host. Dynamo Č. Budějovice)
Jiří Liška
(přestup FC Slovan Liberec)
Tomáš Peteřík
(přestup FC Viktoria Plzeň)
Marek Zúbek
(přestup FC Tescoma Zlín)
Ivan Čermák
(přeřazen z "B" mužstva)
Tomáš Kaplan
(přestup FK Marila Příbram)
Tomáš Cihlář
(přeřazen z dorostu)
Ľuboš Perniš
(přestup 1.FC Tatran Prešov)
Zdeněk Koukal
(hostování FK Teplice)
Vladimír Peška
(hostování SK Sigma Olomouc)
Theodor Gebreselassie
(přeřazen z "B" mužstva)
Pavel Vojtíšek
(hostování FC Dosta Bystrc)
Michal Rabušic
(přeřazen z dorostu)

Tomáš Dujka
(hostování FC Tescoma Zlín)

Změny v kádru - zima 2006

Příchody: Macháček (hostování FC Slovan Liberec), Svoboda (přestup SK České Budějovice), Vávra (přeřazen z „B“ mužstva)

Odchody: Štohanzl (přestup FK Teplice), Vorel (přestup SK Slavia Praha)

Změny v kádru - léto 2005

Příchody: Lovětínský (přestup Slavoj Třešť), Demeter (přestup ŠK Slovan Bratislava / Slovensko), Perniš (přestup Sliema Wanderers / Malta), Rzeszoto (přestup FC Apoel Nicosia / Kypr), Zúbek (hostování FC Baník Ostrava), Peška (přeřazen z „B“ mužstva)

Odchody: Vaculík (přestup FK Mladá Boleslav), Simr (konec hostování 1. FC Brno), Baštař (přestup Enzerfeld / Rakousko), Hošťálek (přestup Hirm / Rakousko), Sedlák (hostování Fotbal Třinec), Wasserbauer a Vávra (přeřazeni do „B“ mužstva)

Změny v kádru - zima 2005

Příchody: Vávra (Ledeč nad Sázavou), Wasserbauer (přeřazen z "B" mužstva)

Odchody: Sedlák (hostování FC Nam-Dinh/Vietnam), Čermák a Peška (přeřazeni do "B" mužstva), Vaculík (hostování Mladá Boleslav), R.Sionko (konec hostování, odchod do zahraničí), Navrátil (hostování Horka na Moravě), Hošťálek (hostování Dosta Bystrc)

Změny v kádru - léto 2004

Příchody: R.Sionko (hostování Viktoria Žižkov), Simr (hostování 1. FC Brno), Vojtíšek (přestup 1. FC Brno), Vorel (přestup Sparta Krč), Sedlák (přestup Siad Most), Štohanzl, Peška a Čermák (přeřazeni z dorostu), Heide, Lovětínský a Tulis (přeřazeni z "B" mužstva)

Odchody: Večeřa (přestup 1. FC Brno), Čep (konec hostování Sigma Olomouc), Kotrys (Baník Ostrava), Navrátil (hostování SK Lipová), Polónyi (konec hostování Vítkovice), Bílek (ukončení kariéry z pracovních důvodů), Vorlický (konec kariéry pro zdravotní důvody)

Změny v kádru - zima 2004

Příchody: Kotrys (hostování FC Bohemians Praha), Vácha (přeřazen z "B" mužstva)

Odchody: -

Změny v kádru - léto 2003

Příchody: Liška a Navrátil (oba přestup SK LeRK Prostějov), Vorlický (přestup Minerva Boskovice), Čep (hostování SK Sigma Olomouc), Kotrys (hostování FC Bohemians Praha), Vorel (hostování Sparta krč), Polónyi (hostování Nový Jičín)

Odchody: Zimčík (přestup Dolní Němčí), Juračka (konec hostování Hradec Králové), Kovář (hostování HFK Třebíč), Slavík a Bratršovský (přeřazeni do "B" mužstva)

Změny v kádru - zima 2003

Příchody: Juračka (hostování Hradec Králové), Hošťálek (konec hostování Bohemians), Vladyka (přestup Blšany), Pacholík (přestup HFK Třebíč), Vorel (hostování Sparta Krč), Kotrys (prodlouženo hostování z Bohemians), Zimčík a Brabec (přeřazeni z "B" mužstva)

Odchody: Šebek (přestup Hradec Králové), Ryška (ukončeno hostování z Olomouce), Frolda (hostování HFK Třebíč), Gottwald (hostování Dlní Kounice), J.Bartoš (přestup Znojmo)

Změny v kádru - léto + podzim 2002

Příchody: Vorel (hostování Sparta Krč), Kotrys (hostování Bohemians), Baštař (přestup SA Brno), Ryška (hostování Olomouc), Gottwald (volný hráč), Vladyka (hostování Blšany), Pacholík (hostování Třebíč), Frolda (z "B" mužstva)

Odchody: Hošťálek (hostování Bohemians), Jirásek (konec host. z Blšan), Černoch (konec host. ze Sokolu Vrážná), Boušek (konec host. FC Synot), Tržil a Hekerle (hostování Čáslav), Vácha, Maňhal a Zimčík (přeřazeni do "B" mužstva)

Změny v kádru - zima + jaro 2002

Příchody: P. Bartoš (přestup Poštorná), Boušek (přestup Synot), Černoch (hostování Sokol Vrážná), Jirásek a Zbožínek (hostování Blšany), Lafata (hostování České Budějovice), Maňhal (z "B" mužstva)

Odchody: Lafata (konec host. z Č. Budějovic), Zbožínek (konec host. z Blšan), Sláma (přestup Slávie Praha), Ryška (konec host. z Olomouce - hostuje v Hradci Králové), Kufa (hledá si angažmá), Koníř (hostování Slavia Třebíč)

Změny v kádru - léto + podzim 2001

Příchody: Kufa (přestup Blšany), Večeřa (přestup SA Brno), J. Bartoš (přestup Hrušky), Hošťálek (návrat z hostování v SA Brno), Ryška (prodlouženo hostování z Olomouce), Zimčík, Frolda a Pokorný (návrat z hostování v BOPO Třebíč), Tržil (návrat z hostování v Humpolci), Vácha z dorostu

Odchody: Šustr, Macík (ukončeno hostování z SA Brno), Frolda (hostování Slávia Třebíč), Padrnos (hostování Luka nad Jihlavou), Pokorný a Pospíchal přeřazeni do "B" mužstva

Změny v kádru - zima + jaro 2001

Příchody: Šustr (hostování SA Brno), Koníř (návrat z hostování ve Slavii Třebíč), Hošťálek (přestup Náměšť n. O.), Macík, Večeřa (prodlouženo hostování ze SA Brno), Bartoš (prodlouženo hostování z Hrušek), Ryška (prodlouženo hostování z Olomouce), Pokorný z "B" mužstva, Šourek z dorostu

Odchody: Hošťálek (hostování SA Brno), E. Nečas (ukončeno hostování z Olomouce, odešel do HFK Olomouc), Drulák (ukončeno hostování z Viktorie Žižkov, odešel do HFK Olomouc), Prchlý (ukončeno hostování ze SA Brno), Tržil (hostování Humpolec), Frolda, Zimčík a Pokorný (hostování BOPO Třebíč)

Změny v kádru - léto + podzim 2000

Příchody: E. Nečas, Ryška (oba hostování Olomouc), Hošťálek (Dolní Kounice), Veselý (návrat z hostování v Dukle Dejvice), Prchlý, Macík (oba hostování SA Brno), Frolda (Slávia Praha), J. Bartoš (hostování Hrušky), Drulák (hostování Viktoria Žižkov), Malínek a Vaculík z dorostu

Odchody: Maléř (Německo), Přibyl (Znojmo), Wiener, Chylík a Šancl (všichni Rakousko - nižší soutěže), Staněk a Koníř (hostování Slavia Třebíč)

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu