04.04.2014, Miroslav Fuks

Vysočina ve Vyskytné vybudovala parkovací plochu

Vysočina ve Vyskytné vybudovala parkovací plochuFC Vysočina se v letech 2011 a 2012 nemalou měrou podílel na proměně a renovaci travnatého hřiště ve Vyskytné u Jihlavy. Hřiště je v péči technického úseku FC Vysočina a k tréninkům jej využívají nejen mládežnické týmy jihlavského klubu. V tomto týdnu se tento areál dočkal díky investici FC Vysočina dalšího vítaného a potřebného vylepšení v podobě nové nájezdové komunikace a zpevněné plochy o rozměru zhruba 500 metrů čtverečních, která bude sloužit zejména k parkování vozidel a autobusů.

 

„Hojně využívané hřiště dlouhodobě trápily omezené parkovací možnosti. Jsme rádi, že díky investici našeho klubu s tím související problémy ustanou. Na realizaci nové zpevněné plochy se výraznou měrou podíleli pracovníci technického úseku FC Vysočina, kterým touto cestou děkuji,“ uvedl Jindřich Březina, vedoucí technického úseku klubu.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu