31.03.2014, Miroslav Fuks

U16: Na Slovácku sahali po bodu

Mladším dorostencům U16 na Slovácku nevyšel vstup a závěr utkání. Tým dokázal vyrovnat brzké vedení soupeře 2:0, když skórovali Daniel Fikar a František Malár, ovšem závěr patřil domácímu celku - 3:2 (2:1).

 
SlováckoSlovácko
19.kolo, neděle 30.3.2014, 12:30
3:2
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky Vysočiny: Fikar, Malár
Diváci: 0
FC Vysočina: Čermák (40. Kondrát) - Svoboda Patrik, Vlk, Trojánek, Vrzal - Bartók, Průša (70. Wendl), Malár, Svoboda Richard (40. Mužátko) - Karmazín, Fikar
 

Komentář

Nepovedl se nám začátek a konec zápasu. Už v 10. minutě jsme prohrávali 2:0. Po těchto brankách se hra vyrovnala a do poločasu jsme brankou Fikara po zahrání rohového kopu snížili. Branky jsme obdrželi po nedůsledném bránění ze strany našich obránců. Vstup do druhého poločasu se nám vydařil a Malár z tresného kopu vymetl šibenici. Do 70. minuty jsme byli lepším týmem, ale i soupeř měl nějaké šance. Je škoda, že Karmazín neproměnil svoji šanci, když nás mohl hlavičkou dostat do vedení. Soupeř nás opět jako přes kopírák při nedůsledném bránění potrestal třetí brankou. Je to velká škoda, protože dle mého názoru jsme si bod za předvedený výkon zasloužili. Klukům děkuji, že se zvedli za nepříznivého stavu," řekl po utkání trenér Petr Kuchta.

 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu