20.06.2006, Redakce

Hráči FC Vysočina zahájili letní přípravu

J I H L A V A - Pod vedením nového trenérského dua - hlavního kouče Milana Bokši a asistenta Josefa Vrzáčka - dnes fotbalisté FC Vysočina zahájili letní přípravu na novou sezónu. Po ranním seznámení s trenéry a fasování tréninkových věcí hráči odjeli na hřiště v areálu Sokola Bedřichov. První trénink byl tradičně lehký a hráči si na zmenšeném hřišti zahráli zápas modří vs. oranžoví. Od středy však začne letní tréninkový dril naplno a na fotbalisty během něj čeká nabírání fyzické kondice a celá řada přípravných zápasů a turnajů. Hned první je na pořadu v sobotu 24. června, kdy se FC Vysočina představí na turnaji ve Svitavách, jehož účastníkem je i prvoligový 1. FC Brno.

 
Na prvním tréninku se představilo 20 fotbalistů, přičemž naplno ještě netrénoval Michal Vávra. Mezi hráči nechyběl ani Marek Zúbek, ovšem jeho další působení v jihlavském dresu zatím není vůbec jisté. V jeho případě i v případě přihlížejícího dua Braňo Rzeszoto a Ľuboš Perniš se rozhodne do konce června. Prioritou těchto hráčů je zahraniční angažmá.

Do přípravy se zapojili i dva členové kádru juniorky Ivan Čermák a Josef Šplíchal. Ty za týden doplní tři mladíci přecházející z dorostu - Jan Kovařík, Tomáš Cihlář a Rostislav Šamánek.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu