10.03.2014, Miroslav Fuks

Jaroslav Berka: Dojem ze sezóny je zatím rozpačitý

Jaroslav Berka: Dojem ze sezóny je zatím rozpačitýFotbalový klub, to nejsou jen profesionální fotbalisté, trenéři, mládežničtí hráči či zaměstnanci klubu, ale i sponzoři, kteří se nemalou měrou podílejí na fungování a ekonomickém zabezpečení klubu. Vytvořili jsme proto novou pravidelnou rubriku, která si bude klást za cíl bližší představení reklamních partnerů FC Vysočina. Aktuálně naše volba padla na zavedenou jihlavskou firmu JAVAB, přičemž dotazy jsme položili panu Jaroslavu Berkovi, majiteli společnosti.

 

Jak dlouho už vaše firma podporuje FC Vysočina?
Spojení značky JAVAB s FC Vysočina je opravdu letité. Jestli se nemýlím, tak toto partnerství bylo nastartováno v roce 2005.

Co je pro Vás motivem k podpoře fotbalu, potažmo FC Vysočina?
Primárně tím sledujeme snahu podporovat špičkový sport v Kraji Vysočina. Zároveň tím samozřejmě sledujeme zajímavé zviditelnění a reklamu pro naši firmu. Jako lokální patrioty nás těší, že se prostřednictvím kvalitního fotbalu prezentuje nejen JAVAB, ale i město Jihlava a Kraj Vysočina.

Hrál jste nebo stále ještě hrajete fotbal aktivně? Jaký je vlastně Váš vztah k nejpopulárnějšímu světovému sportu?
V mládí jsem hrál za tehdejší Modetu Jihlava. Fotbal dlouhodobě pozorně sleduji a fandím mu.

Navštěvujete zápasy FC Vysočina pravidelně? Byl jste i na některém venkovním ligovém zápase?
Na domácích zápasech scházím jen ve výjimečných případech. Venkovní duely sleduji jen v případě televizních přenosů.

Sledujete i výsledky dalších týmů FC Vysočina?
Ano, mám solidní přehled o výsledcích dalších týmů FC Vysočina.

Jak hodnotíte dosavadní účinkování FC Vysočina v této sezóně?
Musím přiznat, že dosavadní průběh fotbalového ročníku ve mně vzbuzuje rozpaky. Věřím, že je zbytek jarní části rozptýlí.

Který zápas se Vám nejvíce líbil a který Vás naopak nejvíce rozladil?
Rozladil mne úvodní jarní zápas proti Znojmu, v němž jsme určitě měli zvítězit. velmi dobrý fotbal a výkon nabídl poslední domácí duel proti Liberci, ovšem scházely mu tolik potřebné body...

Kteří hráči současného týmu náleží mezi Vaše oblíbence?
Krajní záložník Lukáš Masopust.

Jakého bývalého hráče FC Vysočina byste v jihlavském kádru rád znovu viděl?
Napadají mne dva rychlí a techničtí krajní záložníci – Jan Kopic, který nyní nastupuje v Jablonci, a Jan Štohanzl, jenž teď kope za Mladou Boleslav.

Jaký tipujete výsledek nadcházejícího domácí duelu proti velice silným Teplicím?
Zásadně netipuji.

Představení firmy JAVAB

Soukromá firma Jaroslav Berka - JAVAB je ryze česká firma, která byla založena v listopadu 1991 a navazuje na dobrou tradici původní rodinné podlahářské firmy. Jedná se o firmu s mnohaletými zkušenostmi, která se pohybuje na celorepublikovém stavebním trhu. V současné době je JAVAB vlastněna jedním majitelem a pracuje tu 60 pracovníků. Z dělnických profesí se jedná zejména o malíře, natěrače, truhláře, podlaháře a zedníky.

Společnost sídlí v centru Jihlavy, kde má technické a obchodní zázemí. V tomto objektu naleznete vzorkovou prodejnu podlahových krytin, obložkových zárubní a dveří. V Hruškových Dvorech v bývalém objektu statku, který byl přestavěn a zmodernizován, sídlí středisko truhlář, podlahář, malíř, natěrač a také sklad. Dílny jsou vybaveny výhradně vlastním strojním zařízením a obsluhují je speciálně proškolení zaměstnanci. Na provozovně trvale pracují na tři desítky zaměstnanců, kteří zajišťují výrobu obložkových zárubní, dveří a jiných příslušenství. Veškerou dopravu máme vlastní.

www.javab.cz


 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu