04.03.2014, Miroslav Fuks

Matěj Vydra Talentem roku, Lukáš Masopust třetí!

Matěj Vydra Talentem roku, Lukáš Masopust třetí!Pražský palác Žofín dnes večer obsadili nejlepší čeští fotbalisté a trenéři, neboť tradičně hostil už 49. ročník ankety Fotbalista roku. Tím se už posedmé v kariéře stal gólman Petr Čech. Výraznou stopu při vyhlašování zanechal FC Vysočina a to nejen proto, že jihlavský odchovanec Matěj Vydra byl zvolen Talentem roku!

 

Útočník West Bromwich Albion a český reprezentant Matěj Vydra triumfoval s náskokem 74 bodů před Sparťanem Pavlem Kadeřábkem a s odstupem dalších 17 bodů bral pomyslný bronz krajní záložník FC Vysočina Lukáš Masopust!

S třetí příčkou se musel spokojit též gólman Jaromír Blažek v anketě Osobnost Gambrinus ligy, v níž vyhrál Pavel Horváth před Radoslavem Kováčem. Se dvěma body obsadil 22. pozici jihlavský středopolař Václav Koloušek.

Nejsledovanější anketa Fotbalista roku 2013 hlasy pro hráče FC Vysočina nepřinesla, ovšem bodovali jihlavští odchovanci – Matěj Vydra na celkové 13. příčce a další útočník Michael Rabušic na dělené 20. pozici. Kádrem FC Vysočina v minulosti prošli i Josef Hušbauer (8. místo) a David Lafata (11. místo).

Jihlavský klub se umístil i v rámci Ceny Lukáše Přibyla, která je udělovaná klubu, který nejlépe pracuje s fanoušky. Jediný obdržený bod stačil na 8. – 10. místo mezi českými kluby.

Matěj Vydra v elitní společnosti! Zleva Pavel Horváth, Pavel Vrba, Petr Čech a Karel Brückner.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu