14.02.2014, Miroslav Fuks

Bývalá ubytovna na stadiónu slouží fotbalistům!

Bývalá ubytovna na stadiónu slouží fotbalistům!V průběhu loňského roku přestala na stadiónu FC Vysočina v Jiráskově ulici fungovat dosluhující ubytovna. Na vině byl klesající zájem o její služby a špatný stav jejího vybavení a interiéru. Vedení FC Vysočina proto rozhodlo o ukončení jejího provozu a využití prostor tohoto objektu především pro potřeby mládežnického fotbalu.

 

Proces opravy budovy v loňském roce načala investice Statutárního města Jihlavy, jako majitele celého areálu v Jiráskově ulici, do realizace zateplení fasády a výměny oken. Poté procházely nezbytnou opravou a začaly nalézat nové využití i vnitřní prostory tohoto objektu. „Zdevastované prostory se podařilo vrátit sportovcům, fotbalové mládeži. Vytvořili jsme zde menší tělocvičnu, dvě velmi prostorné šatny pro starší žáky U14 a U15, kabinu pro mládežnické trenéry, dále zázemí pro trenéry juniorky, nezbytné sociální zázemí se sprchami, sušárnu a dvě místnosti obsadil sklad dresů a oblečení pro mládež. V neposlední řadě zde disponujeme kuchyňkou a dvěma útulnými pokoji pro fotbalisty, kteří jsou v klubu na testech nebo přechodně potřebují řešit své ubytování. Klub se na těchto investicích a tím na zhodnocení majetku města podílel částkou ve výši 200 tisíc korun,“ informoval Jindřich Březina, vedoucí technického úseku FC Vysočina.

  • fotogalerii z opravených útrob budovy naleznete ZDE

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu