28.01.2014, Miroslav Fuks

Poslední „zimní“ test FC Vysočina – na Slovanu Bratislava

Poslední „zimní“ test FC Vysočina – na Slovanu BratislavaPřed fotbalisty FC Vysočina je poslední lednový přípravný duel, který lze též nazvat jako poslední „zimní“. Už totiž nelze očekávat, že by jihlavský tým před startem Gambrinus ligy odehrál další utkání na umělé trávě. Na tým kouče Petra Rady čeká ve středu 29. ledna silný a věhlasný protivník – ŠK Slovan Bratislava.

 

Přípravný duel proti lídrovi slovenské Corgoň ligy se uskuteční od 14:00 hodin v bratislavském areálu Pasienky. Zároveň půjde o odvetu podzimního duelu, který byl sehrán během reprezentační přestávky v Jihlavě a přinesl remízu 2:2 (2:1). Tehdy však Slovan nastoupil bez některých stabilních hráčů a hvězd, jakými jsou Vittek, Žofčák, Halenár či Fořt. Jihlavský tým tedy před odletem na herní soustředění do Turecka čeká velmi náročná prověrka.

Kteří hráči do ní zasáhnou? Na to jsme se zeptali asistenta trenéra Marka Zúbka: „Předpokládáme, že zápasovou zátěž tentokrát rozvrhneme na všechny dostupné hráče. Každý by tak měl odehrát pouze poločas. Pětačtyřicetiminutovku by měl zvládnout i Venca Koloušek a stejně tak i nově příchozí Michal Vepřek.“

Jak v tomto týdnu vypadala a bude vypadat tréninková skladba? „V pondělí měli hráči volno a úterý absolvovali dvě tréninkové fáze – dopolední ve fitcentru a v terénu a odpolední herně zaměřenou na umělé trávě. Ve středu po společné snídani zamíříme k utkání do Bratislavy a ve čtvrtek budou mít hráči poslední volný den před odletem na desetidenní soustředění v Turecku. V pátek 31. ledna dopoledne ještě zapracujeme na kondici a odpoledne už odjedeme na letiště do Vídně,“ informoval Zúbek.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu