06.01.2014, Miroslav Fuks

Do zimního drilu vstoupila i juniorka

Do zimního drilu vstoupila i juniorkaPouhé čtyři dny po prvoligovém „áčku“ vstoupili do zimního drilu hráči juniorky FC Vysočina. Není divu, když jarní maratón zápasů Juniorské ligy odstartuje už 24. února. Kabinu jihlavských juniorů v zimě výrazně omladilo hned 9 starších dorostenců ročníku 1995.

 

Pondělní trénink byl především ve znamení vytrvalostního testu, po němž si i hráči juniorky při fotbálku poprvé užili nové umělé trávy v areálu Na Stoupách. Bylo jich na to dost, neboť do tréninku se zapojilo hned 23 fotbalistů. Vedle devíti dorostenců na prahu přípravy nechyběl gólman Jan Kotnour, který se trenérovi Radovi zatím nevešel do kádru prvního týmu. Navíc tréninkové první dávky polykali i hráči, kteří jaro stráví na hostování – Vojtěch Šandera v Čáslavi a Jan Dobrovolný, jenž si nové angažmá hledá.

Asi nepřekvapí, že následující dny budou ve znamení nabírání kondice: „V tomto týdnu budeme dopoledne makat v posilovně a v odpolední tréninkové jednotce budeme střídat umělou trávu s výběhy v terénu. Od neděle 12. do středy 15. ledna budeme pobývat na soustředění ve Třech Studních u Nového Města na Moravě, kam se vracíme znovu po roce. V práci na vytrvalosti a síle budeme pokračovat i v Jihlavě do konce příštího týdne. Tento úvodní blok zimní přípravy završíme první zápasem – 19. ledna proti juniorce Českých Budějovic,“ informoval trenér Pavel Procházka, který juniorku vede společně s Romanem Kučerou.

„Jsme rádi, že oproti podzimu můžeme pracovat s početným kádrem hráčů. Jsme zvědaví, jak se s posunem o kategorii výše vypořádá početná skupina dorostenců ročníku 1995. Každopádně to pro ně bude cenná zkušenost a zajímavá fotbalová výzva. Věříme, že se někteří z těchto hráčů budou schopní posunout i o stupeň výše – do kabiny „áčka“,“ uzavřel svůj komentář Procházka.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu