02.01.2014, Miroslav Fuks

Hráči absolvovali funkční a diagnostické testy

Hráči absolvovali funkční a diagnostické testyFotbalisté FC Vysočina si mohli odškrtnout první úkol v rámci zimní přípravy. Na Fakultě tělesné výchovy a sportu v Praze dnes absolvovali tradiční funkční a diagnostické testy, které ukázaly jejich aktuální připravenost, přinesly porovnání s minulými výsledky a především na jejich základě budou trenéři stanovovat tepovou frekvenci pro běžecké tréninky. U testů nechyběl nový asistent trenéra FC Vysočina – Zdeněk Klucký.

 

„Testy zdárně a podle plánu absolvovali všichni fotbalisté včetně nové posily Vladimíra Kukoľa. Nijak se nelišily od zvyklostí v jiných klubech a potěšilo mne, že všichni hráči na nepopulárním běhátku zvládli i nejvyšší zatížení. Výsledky bychom měli mít k dispozici zítra a porovnáme je nejen s předchozími výsledky hráčů, ale i s údaji z jiných prvoligových klubů. Jde o důležitá čísla, na jejichž základě stanovujeme tepovou frekvenci jednotlivých hráčů pro zimní běžecké tréninkové jednotky. Při nich vše samozřejmě budou hlídat sporttestery,“ informoval Klucký, který je věrným a tradičním trenérským kolegou po boku trenéra Petra Rady a následuje ho i při angažmá v FC Vysočina.

„S Petrem Radou jsme už zažili řadu angažmá a nyní se těším na společné působení v FC Vysočina. Na Jihlavu mám samé pozitivní reference a vnímám ji jako sympatické město, ve kterém se v posledních letech hraje dobrý fotbal. Věřím, že v tomto trendu budeme pokračovat,“ zdůraznil nový asistent trenéra prvoligového jihlavského týmu.

Zdeněk Klucký se narodil se 5. listopadu 1960 a s fotbalem začínal v rodném Jablonci, kde bydlí dodnes. První ligu okusil v RH Cheb, v jehož dresu nastoupil do 121 utkání a vstřelil 4 branky. V Gambrinus lize působil jako asistent trenéra dvakrát v Teplicích, jednou v Jablonci a v Liberci.

Zdeněk Klucký jako asistent v FK Teplice.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu