05.12.2013, Miroslav Fuks

Za podzimem udělala tečku slavnostní večeře

Za podzimem udělala tečku slavnostní večeřeOficiální završení fotbalové sezóny nejen v FC Vysočina tradičně obstarává oběd či večeře hráčů a realizačního týmu s představiteli vedení klubu. Tečku za rokem 2013 učinila ve čtvrtek 5. prosince slavnostní večeře ve velkém refektáři Hotelu Gustav Mahler. Jihlavští fotbalisté tak zároveň ukončili čtyřdenní volnější tréninkový cyklus po posledním prvoligovém kole a zamířili na zimní dovolenou.

 

Předehrou výtečného menu byla slova z úst ředitele klubu Zdeňka Tulise, jihlavského primátora Jaroslava Vymazala a též Františka Vaculíka, předsedy představenstva akciové společnosti PSJ. Hlavní aktéři děkovali za bezproblémové působení v loňském ročníku Gambrinus ligy, zopakovali hráčům i realizačnímu týmu výraznou nespokojenost s nevyrovnanými podzimními výkony, vyjádřili víru v úspěšné jarní záchranářské boje a především všem přítomným popřáli odpočinek během dovolené, pohodové vánoční svátky a mnoho zdraví do roku 2014!

  • fotografie ze slavnostní večeře naleznete ZDE

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu