10.10.2013, Miroslav Fuks

„Céčko“ Staré Říše změřilo síly s FC Vysočina!

„Céčko“ Staré Říše změřilo síly s FC Vysočina!Originální a mezí amatérskými fotbalisty velice populární projekt „Kopeme za fotbal“ se znovu vrátil do Jihlavy na stadión v Jiráskově ulici. Poté, co si zde na počátku září zatrénovali fotbalisté Puklic pod vedením trenérů FC Vysočina, sehrál tým SFC Stará Říše „C“ dokonce přátelské utkání proti jihlavským prvoligovým fotbalistům!

 

Staroříští fotbalisté tuto jedinečnou možnost získali na základě úspěšného zapojení do projektu „Kopeme za fotbal“ (více informací ZDE). Nebyla pro ně úplnou novinkou, neboť před dvěma lety nastoupili k obdobnému duelu proti Zbrojovce Brno. Nezůstalo však jen u netradičního měření sil s fotbalovými profesionály. Hráči Staré Říše se prošli po hlavní ploše stadiónu, prohlédli si sídlo klubu, zázemí VIP Exclusive a též kabinu prvního týmu FC Vysočina. K utkání se převlékali ve stejné kabině, kterou využívají prvoligoví soupeři FC Vysočina, a nafasovali speciální dresy s logem Gambrinusu a projektu „Kopeme za fotbal“. Před utkáním od kapitána Lukáše Vaculíka obdrželi originální dres Adidas podepsaný všemi hráči prvního týmu a došlo na tradiční společné fotografování obou celků.

Pro Vysočinu zápas představoval příjemné zpestření a zároveň tečku za náročným tréninkovým mikrocyklem v tomto týdnu. Ten byl totiž ve znamení dvoufázových tréninků zaměřených na kondici a sílu. Komňackého tým se musel obejít bez reprezentantů U20 Masopusta, Klimenta a Vejmoly a scházeli také zranění fotbalisté. Duel sice provázelo nepříjemné sychravé počasí, ale neslo se ve znamení dobré nálady a radosti ze hry. Příchozí diváci byli svědky množství pohledných fotbalových akcí, viděli též řadu pěkných gólů a také množství neproměněných šancí. Čestného úspěchu se dočkali i hráči Staré Říše, když se ve druhé půli za záda legendárního Jaromíra Blažka trefil Tomáš Bártů.

  • fotogalerie z akce ZDE

FC Vysočina Jihlava – FSC Stará Říše „C“  18:1 (9:0)

Góly: Teplý a Jungr 4, Harba 3, Vaculík, Karlík a J.Kučera 2, Kosak - Bártů

Sestavy obou celků:

FC Vysočina: Hanuš, Blažek – Mikula, Šourek, Krejčí, Šilinger, Marek, Jánoš, Kosak, Vaculík, Jungr, Harba, Karlík, J.Kučera, Teplý.

SFC Stará Říše: Svoboda, Hrubša – Vranka, Pinc, Pražák, Tesař, Čapoun, Šimek, Pokorný, Kvasnička, Žák, D.Bártů, Kadlec, Adam, Veselý, T.Bártů, Muzikant.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu