23.08.2013, Miroslav Fuks

Arnold Šimonek je blízko angažmá v Manisasporu

Arnold Šimonek je blízko angažmá v ManisasporuArnold Šimonek, urostlý slovenský útočník FC Vysočina, je blízko působení v ambiciózním druholigovém tureckém klubu Manisaspor. Do Turecka již odletěl na zdravotní testy, po nichž by nemělo nic bránit uzavřít smlouvy o ročním hostování s přestupovou opcí.

 

Manisaspor, který se netají jasným cílem postoupit zpět do turecké Süper Lig, o Šimonka projevil enormní zájem na počátku aktuálního ročníku Gambrinus ligy. „Sportovní vedení klubu se rozhodlo Šimonkovi toto lákavé hostování umožnit. V útoku nyní hodláme využívat schopností Harby, Přeučila, Teplého či Marcina. Nevylučujeme však, že do 22. září, kdy končí letní přestupní termín, nového hráče do ofenzívy přivedeme,“ komentoval pravděpodobný odchod bývalého slovenského reprezentanta U21 sportovní manažer jihlavského klubu Josef Jinoch.

Dvaadvacetiletý Šimonek do FC Vysočina přestoupil v lednu letošního roku z Nitry, přičemž dosud stihl v jihlavském dresu nastoupit do 18 zápasů Gambrinus ligy a vstřelit 3 branky. V Jihlavě strávil i druholigový ročník 2010/11, v němž v devatenácti duelech skóroval třikrát.

V Manisasporu se v minulosti vystřídalo několik českých a slovenských fotbalistů v čele s Lukášem Zelenkou, Petrem Johanou, Michalem Medunou nebo Filipem Hološkem. Šimonek by tedy měl na co navazovat.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu