16.09.2013, Miroslav Fuks

Vysočina využívá špičkový traktorů od Moreau Agri Vysočina

Vysočina využívá špičkový traktorů od Moreau Agri VysočinaFC Vysočina se může pochlubit nejen nejlepším trávníkem v Gambrinus lize, ale též velmi dobrým stavem všech svěřených areálů. Vedle pečlivé a odborné práce klubových správců a trávníkářům se na tomto uspokojivém stavu nemalou měrou podílí kvalitní technické zázemí a mechanizace, které jihlavský klub využívá. Nepřehlédnutelnou úlohu v tomto směru sehrává dvojice traktorů Landini, jejichž výhradním dovozcem pro český trh je společnost Moreau Agri.

 

„Jsme rádi, že se můžeme opřít o spolehlivou práci dvou výkonných traktorů. Ultrakompaktní traktor Landini Mistral 45 je osazen motorem Yanmar a jeho předností je výborná pohyblivost, manévrovatelnost a nízké provozní náklady. Využíváme ho pro veškeré práce související s hrací plochou – vyčesávání, pískování, postřiky, vertidrainování a též pro frézování sněhu. Jeho větší a výkonnější kolega Landini Powerfarm 90 s čelním nakladačem Manip disponuje čtyřválcovým motorem Perkins 1104D a je nepřekonatelným pomocníkem při stahování sněhu radlicí, použití velkého vertidrainu a transportu materiálu na valníku,“ upozornil na hlavní opory mechanizace FC Vysočina vedoucí technického úseku Jindřich Březina.

Česko-francouzská společnost Moreau Agri představuje jednu z největších obchodních a servisních firem působících na území České a Slovenské republiky. Společnost se orientuje na prodej zemědělských strojů se zaměřením na manipulaci, dopravu, traktory, setí a ochranu rostlin, zpracování půdy a krmné vozy. Založena byla v roce 1991 a prvními dováženými stroji byly samojízdné vyorávače cukrovky od francouzské firmy MOREAU, od níž je také odvezen název firmy. Postupně firma zastupovala stále více výrobců až do současné situace, kdy je generálním importérem francouzských výrobců MANITOU, MONOSEM, MATROT, BLANCHARD, GREGOIRE BESSON, SULKY, belgickou firmu JOSKIN a italské STORTI a nadnárodního výrobce traktorů ARGO TRACTOR (Landini, McCormick).

Moreau Agri na dodávané stroje poskytujeme záruku přímo od výrobce. Garantuje plnohodnotný servis a prodej originálních náhradních dílů a zajišťuje schvalovací proces pro provoz na pozemních komunikacích. Zastoupení společnosti lze nalézt ve více než 20 místech po celém Česku. Jedno z největších středisek představuje Moreau Agri Vysočina, spol. s r.o., které pro FC Vysočina zajišťuje nejen dodávky mechanizace, ale je též garantem kvalitního servisu.

„Náš klub se rozhodl pro spolupráci s touto firmou nejen na základě velmi dobrých strojů, které jsme si mohli vyzkoušet v našich podmínkách. Oceňujeme i operativnost, kvalitní a rychlý servis, vynikající přístup při jednáních a též pochopení a zálibu pro vrcholovou kopanou ze strany ředitele Moreau Agri Vysočina pana Milana Hájka,“ dodal Jindřich Březina.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu