05.07.2013, Miroslav Fuks

Před soustředěním nastoupí v Chotěboři proti Pardubicím

Před soustředěním nastoupí v Chotěboři proti PardubicímFotbalisty FC Vysočina čeká v sobotu 6. července poslední přípravný duel na českém území před startem nového ročníku Gambrinus ligy. V Chotěboři od 17:00 hodin změří síly s FK Pardubice, 7. celkem loňského ročníku Fotbalové národní ligy. O den později už jihlavský tým odjede na soustředění do Horního Rakouska.

 

Soustředění ještě nezačalo, ovšem letní příprava FC Vysočina už jde do závěrečné fáze. „Ve čtvrtek jsme zahájili poslední blok přípravy, který bude zakončen regeneračním tréninkem v sobotu 13. července. Zároveň tím završíme soustředění v rakouském městečku Bad Leonfelden. Zápas proti Pardubicím je tak určitým způsobem už součástí nadcházejícího soustředění. Hodláme v něm nasadit všechny zdravé hráče a navíc v zápase plánujeme otestovat dva cizince – Gruzínce a Srba. Věřím, že se zápasem pozitivně naladíme před odjezdem na soustředění a že se nám žádný hráč nezraní,“ zdůraznil trenér František Komňacký.

Jihlavský kouč zatím zcela neuzavřel podobu kádru, který do Horního Rakouska vyrazí: „Ještě máme několik otazníků. Čekáme na dotažení příchodu jednoho až dvou hráčů. Dále zcela není dořešen zdravotní stav některých fotbalistů. Mimo hru je s určitostí Šilinger a též Mešanović, který se v tomto týdnu podrobil operativnímu zákroku, během něhož mu z holeně odstranili zpevňující destičku. Za měsíc by měl být plně k dispozici. Pro soustředění by měli být k dispozici i další nedávní marodi – Marcin, Kopic, Šimonek a Kučera.“

Mimochodem, těšíte se na závěrečné soustředění? Co si od něj slibujete? „Takové soustředění pro nás samozřejmě znamená řadu pozitiv. Mužstvo se na něm tmelí herně i psychologicky. Těšit se můžeme i na příjemné prostředí lázeňského městečka, které před námi využívala Sparta Praha. Lze tedy předpokládat, že veškeré podmínky pro ubytování, trénink i regeneraci budou dle našich představ,“ uvedl Komňacký.

Bad Leonfelden je skvělým místem nejen pro přípravu FC Vysočina, ale i pro vaši dovolenou! Jízda na trekingovém i horském kole, túry, wellness, úžasná kuchyně a mnohem více – stačí kliknout na www.oberoesterreich.at.

Horní Rakousko – Objevte všechny mé stránky, prezentované Evropskou unií

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu