04.07.2013, Miroslav Fuks

Nové promo snímky FC Vysočina vznikly na stadiónu

Nové promo snímky FC Vysočina vznikly na stadiónuNeklamným znamením, že se neúprosně blíží start nového fotbalového ročníku, je tradiční realizace reklamní a propagačních fotek FC Vysočina. I tentokrát při zrodu snímku spojily síly reklamní agentura Yashica a profesionální fotograf Michal Novotný, ovšem změnilo se prostředí. Po jihlavském náměstí, fotoateliéru či potemnělém skladišti se fotoštáb sešel s jihlavskými fotbalisty ve čtvrtek 4. července na stadiónu v Jiráskově ulici.

 

„Konečně se mi podařilo prosadit dlouho uvažovaný záměr a fotky zhotovit podvečer na pozadí krásné tribuny a naplno rozsvíceného umělého osvětlení. Jsem rád, že mi klub i hráči vyšli vstříc i v tento pozdní čas. Jsem přesvědčen, že výsledek bude stát za to a že fotky ocení nejen fanoušci, ale i sami fotbalisté,“ řekl fotograf Michal Novotný, jehož ateliér se nachází v Jihlavě na Znojemské ulici naproti City Parku.

„Nové fotky nás budou provázet celou sezónou. Objeví se na billboardech nejen v Jihlavě, na plakátech, na titulní straně klubového časopisu, na prezentačních plachtách, na klubovém webu či na pozvánkách v tištěných médiích. Reklamní agentuře Yashica a fotografovi Michalu Novotného velice děkujeme za vstřícnost a profesionální přístup,“ zdůraznil Miroslav Fuks, marketingový manažer klubu.

  • snímky z průběhu fotografování naleznete ZDE

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu