01.07.2013, Karel Líbal

Fotbalistky pogratulovaly Čechticím kanonádou

Fotbalistky pogratulovaly Čechticím kanonádouSlavnostní tečku za uplynulou sezonou udělaly v sobotu ženy FC Vysočina Jihlava. Na pozvání Sokola Čechtice se v rámci vzpomínkového odpoledne aktivně zúčastnily oslav 100 let tamního oddílu soubojem s místními fotbalistkami.

 

V duelu s protivníkem bylo přes slavnostní nádech akce, čestný výkop duelu provedl hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek, k vidění hodně zajímavých momentů, tvrdých soubojů i dostatek branek. Hráčky Vysočiny potvrdily svoji vyšší herní vyspělost a duel jasně opanovaly.

Vděčné domácí publikum kvitovalo potleskem i hlasovým aplausem každou povedenou akci čachtických hráček, téhož se ale po některých kombinacích dočkaly i Jihlavanky.

„Do Čechtic jsme se jeli rozloučit se sezonou a přispět k oslavám domácího klubu,“ uvedl trenér týmu Karel Líbal. „Pro nás bylo přínosem především to, že se po roční pauze, zaviněné zraněním, vrátila do branky Jitka Havrdová, a poprvé v našem dresu nastoupila i Lucie Suchánková. Obě potvrdily, že by mohly být v nové sezoně opravdovými posilami. Havrdová chytala spolehlivě, zlikvidovala domácím i penaltu, Suchánková svůj první zápas za Vysočinu ošperkovala hattrickem.“

Jihlavské fotbalistky nyní čeká zasloužený odpočinek, do přípravy se znovu zapojí 24. července.

Čechtice – FC Vysočina 0:10 (0:4)

Góly: Hrobská 4, Suchánková 3, Jouklová, Králíková, Štefaniková. Diváci: 300.

Sestava: Havrdová – Petrlíková, Šerá, Štefaniková, Králíková – Francálková, Ryšavá, Lačná, Jouklová – Hrobská, Suchánková.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu