28.06.2013, Miroslav Fuks

Vysočinu v sobotu prověří Perleťový pohár

Vysočinu v sobotu prověří Perleťový pohárFotbaloví příznivci budou mít v sobotu 29. června možnost zhlédnout najednou hned čtyři prvoligové duely se stopáží 2 x 45 minut. V Žirovnici se totiž uskuteční neuvěřitelný již 80. ročník letního turnaje o Perleťový pohár! FC Vysočina se ho ve své novodobé historii zúčastní popáté, přičemž v roce 2006 se dočkal dosud jediného vítězství.

 

Tým kouče Františka Komňackého rozloží zápasovou zátěž na dvě rozdílné jedenáctky. „Zápasů proti kvalitním prvoligovým soupeřům využijeme k herní přípravě a prověrce hráčů, kteří se s týmem připravují. Některé fotbalisty bychom chtěli vyzkoušet na více postech. Postrádat budeme zdravotně indisponované Kučeru a Šilingera, navíc otazník visí nad zdravotním stavem Marka. Naopak se v našem dresu poprvé představí mladý slovenský ofenzivní hráč Marcin, který už s námi naplno trénuje, a též útočník Přeučil, neboť už je vyřešen jeho přestup z Dukly Praha,“ uvedl jihlavský lodivod.

V kádru FC Vysočina budou scházet i dva testovaní cizinci, kteří již přípravu týmu opustili – makedonský levý obránce Valentin Kolevski a albánský útočník Mateus Shkreta.

Doplňme, že program turnaje v sobotu 29. června od 12:30 hodin otevře utkání FC Vysočina vs. FC Baník Ostrava. Poté se od 14:30 hodin střetnou Bohemians 1905 proti Dukle Banská Bystrica. Následně se uskuteční duel o 3. místo a konečně i finále.

Tým FC Vysočina při dosud jediném vítězství na Perleťovém poháru v roce 2006.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu