26.06.2013, Miroslav Fuks

V FC Vysočina bude hostovat Adam Jánoš

V FC Vysočina bude hostovat Adam JánošZatím velmi početný kádr fotbalistů FC Vysočina v letní přípravě rozšířil další talentovaný fotbalista. Na roční hostování ze Sparty Praha přichází pravý krajní obránce či defenzivní záložník Adam Jánoš (nar. 20.7 1992). Mládežnický reprezentant a stříbrný medailista z EURA U-19 v roce 2011 je synem tragicky zesnulého brankáře Zdeňka Jánoše.

 

Adam Jánoš je odchovancem Sparty. Na svém kontě má 32 startů v dresu českých mládežnických reprezentací, přičemž je členem kádru současného výběru U-21. V letech 2009 – 2012 nastoupil za sparťanské „béčko“ do 32 zápasů II. ligy, v nichž zaznamenal 2 branky. V ročníku 2012/13 se musel spokojit se starty v ČFL, ovšem v závěru prosince loňského roku si připsal debut v Evropské lize v utkání proti Bilbau. První duel v Gambrinus lize absolvoval na jaře proti Slovácku.

Dosud největším Adamovým úspěchem je stříbrná medaile z Mistrovství Evropy hráčů do 19 let v roce 2011. V Rumunsku patřil k hlavním postavám českého výběru a na postu defenzivního záložníka odehrál všech pět utkání.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu