07.06.2013, Miroslav Fuks

Letní příprava FC Vysočina odstartuje 18. června

Letní příprava FC Vysočina odstartuje 18. červnaPouhých čtrnáct dní zaslouženého letního odpočinku právě nyní prožívají fotbalisté FC Vysočina. Po skvělé tečce za Gambrinus ligou v podobě výhry nad Slavií Praha zahájí už v úterý 18. června přípravu na nový soutěžní ročník. Měsíc poté už vyběhnou k prvnímu prvoligovému duelu.

 

Start přípravy tradičně obstarají funkční a diagnostické testy na FTVS v Praze. Ve středu 19. června pak svěřence trenéra Františka Komňackého čeká první tréninková jednotka v areálu v Jiráskově ulici v Jihlavě. Důležitou součást letního bloku bude tvořit devět přípravných duelů proti velmi kvalitním českým i zahraničním soupeřům. Tři utkání se uskuteční v Rakousku, jedno ve Svitavách a hned pět duelů budou hostit hřiště v Kraji Vysočina. Půjde o dva duely v rámci Perleťového poháru v Žirovnici (účast Baníku Ostrava, Bohemians 1905 a Banské Bystrice), atraktivní měření sil proti Slovanu Bratislava či o utkání proti slovenské Myjavě, které by mělo proběhnout v Jihlavě. Aktuální podobu přehledu přípravných duelů včetně zápasů juniorky naleznete na klubovém webu – ZDE. Průběžně zde budou doplňováni soupeři a časy zápasů.

V neděli 7. července nabere jihlavský tým směr Horní Rakousku, konkrétně městečko Bad Leonfelden. Ladění formy FC Vysočina na start Gambrinus ligy potrvá do soboty 13. července a jeho součástí budou i dvě náročné prověrky proti zahraničním klubům. Tyto soupeře jihlavského týmu v brzké době upřesníme.

Bad Leonfelden je skvělým místem nejen pro přípravu FC Vysočina, ale i pro vaši dovolenou! Jízda na trekingovém i horském kole, túry, wellness, úžasná kuchyně a mnohem více – stačí kliknout na www.oberoesterreich.at.

Horní Rakousko – Objevte všechny mé stránky, prezentované Evropskou unií.

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Zbrojovka Brno
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu