06.06.2013, David Zeman

Dorost U-17 vedl, nakonec má jen bod

Dorost U-17 vedl, nakonec má jen bodTým U-17 sahal na hřišti Karviné po třech bodech. Po gólech Klímy a Rokose vedli 2:1, bohužel Karviná před koncem vyrovnala a tak Vysočina veze pouze bod za remízu 2:2 (0:1).

 
KarvináKarviná
32.kolo, středa 5.6.2013, 14:15
2:2
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 7. Rokos, 52. Klíma
Diváci: 0
FC Vysočina: Jícha – Hekerle, Vedral (40. Vitásek), Šerý D., Haala – Kovář (64. Bajer), Ráček, Šerý M., Kliment (69. Novotný), Rokos – Klíma.
 

Komentář

„Do vedení jsme šli po přesné střele Rokose. Chvíli na to jsme měli štěstí a pomohlo nám břevno. V úvodu druhé půle jsme zbytečně udělali penaltu a nechali si vyrovnat. V momentě, kdy se ve vzduchu prosadil Klíma, tak jsem již věřil, že si výhru nenecháme vzít. Bohužel jsme si v závěru nechali vstřelit gól, na který jsme již nestihli odpovědět." okomentoval utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu