02.06.2013, Miroslav Fuks

MISS internet FC Vysočina jste zvolili Petru Pavlištíkovou!

MISS internet FC Vysočina jste zvolili Petru Pavlištíkovou!Derniéra fotbalového ročníku Gambrinus ligy 2012/13 nabídla nejen atraktivní duel Vysočina vs. Slavia Praha. Pořádně živo bylo na ploše i před utkáním a zejména pak v jeho poločase. Klub věnoval finance Davidu Novotnému, proběhla poločasová soutěž k blížícímu se McDonald´s Cupu a především byly vyhlášeny výsledky II. ročníku MISS internet FC Vysočina! Tou jste zvolili Petru Pavlištíkovou z Jihlavy!

 

Dar pro Davida Novotného

Vedení FC Vysočina se rozhodlo spojit poslední utkání aktuálního ročníku Gambrinus ligy s chvályhodnou charitativní akcí. Část výtěžku sobotního utkání totiž bylo věnováno na léčbu jednadvacetiletého třebíčského fotbalisty Davida Novotného. Ten v prosinci 2011 při vážné autonehodě utrpěl poranění mozku, které vyústilo v kóma, v němž setrval až do poloviny loňského roku. David svůj boj o život zvládl a v listopadu 2012 byl propuštěn do domácí péče. Jeho zdravotní stav se pomalu zlepšuje, k čemuž mu výraznou měrou pomáhá speciální terapie - Klimtherapy 18+, na kterou je třeba v co nejkratší možné době získat částku přesahující 700 000 Kč. Z této nemalé sumy FC Vysočina ukrátil částku 10.000 Kč, kterou rodičům Davida Novotného předal ředitel klubu Zdeněk Tulis. Dovolujeme si upozornit, že více informací o sbírce naleznete na webu www.sbirkaprodavida.cz.

MISS internet FC Vysočina

Více než měsíc jste prostřednictvím klubového webu mohli hlasovat v anketě MISS internet FC Vysočina. V té celkem hlasovalo 1.010 návštěvníků klubového webu a nutno zdůraznit, že konečné pořadí bylo velmi vyrovnané. Vítězkou a novou klubovou MISS byla se ziskem 1.703 bodů zvolena Petra Pavlištíková z Jihlavy. Druhou příčku brala Dominika Krejcarová s počtem 1.549 bodů a na bronzové pozici skončila se ziskem 1.463 bodů Lucie Wasserbauerová. Jinak též hráčka ženského týmu FC Vysočina!

Doplňme, že čtvrtá Veronika Slavíková, mimochodem vicemiss premiérového ročníku ankety získala 1.345 bodů. Rozdíly byly skutečně minimální.

Žádná z dívek z vyhlášení neodešla s prázdnou. Nezůstalo jen u klubových šál či speciálních dresů FC Vysočina. Ceny věnovala společnost Kostelecké uzeniny, jihlavská restaurace Spartak, multikino Cinestar, jihlavský klub XANADU a firma Benesport, která darovala sportovní tašky Adidas. Vítězka se navíc mohla těšit z večeře v restauraci Double Decker s hráčem FC Vysočina dle svého výběru a poté z hlavní ceny – pronájmu vozu Ford Focus na víkend ZDARMA. Tuto hodnotnou cenu věnovala společnost Auto Activity.

Poločasový „Kop štěstí“

Bezprostředně po vyhodnocení krásných dívek přišla na řadu poločasová soutěž „Kop štěstí“! Jejím patronem byl oblíbený maskot Ronald McDonald´s. Ten dohlížel na střelbu vybraných žáčků ZŠ Evžena Rošického na speciální plachtu nataženou v bráně. Soutěž byla předzvěstí a zároveň pozvánkou na finále 16. ročníku Svátku fotbalu McDonald´s Cup, které bude 10. a 11. června hostit areál stadiónu FC Vysočina v Jiráskově ulici.

  • fotogalerii z doprovodného programu utkání FC Vysočina vs. Slavia naleznete ZDE

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu