23.05.2013, LFA

Ligová bitva pohledem legendárního maséra. Křížek s kamerou GoPro na hlavě

Ligová bitva pohledem legendárního maséra. Křížek s kamerou GoPro na hlavěJako masér absolvoval třicet světových šampionátů v ledním hokeji, získal šestkrát titul mistra světa, osmkrát se zúčastnil olympijských her, je hrdým držitelem zlaté medaile z Nagana. Tentokráte si ale masér Pavel Křížek připsal jiný úspěch. S kamerou GoPro umístěnou na hlavě se stal dvorním průvodcem fanoušků Gambrinus ligy, když v rámci 28. kola snímal ze svého pohledu celou atmosféru duelu Jihlava - Slovácko.

 

„Hráči byli tentokrát trošku stydlivější a upozornil jsem je, že nesmí mluvit sprostě. Jaké to bylo absolvovat přípravu i zápas s kamerou na hlavě? Jsem za to rád, jen ať lidé vidí, že vrcholový sport není legrace,“ usmíval se muž z jihlavské lavičky, kterému se přezdívá „štístko.“

Hodinu a půl před středečním utkáním se Slováckem mu byla na hlavu instalována GoPro kamera. I přes krátkou výměnu s dalším masérem Petrem Šilhánem, s ní absolvoval i samotnou bitvu 28. kola.

„Přenést fanouška do fotbalové kabiny, přiblížit mu předzápasovou atmosféru. To jsou cíle, které jsme si dali, a které se snažíme pomocí rubriky Gambrinus liga pohledem GoPro plnit. Video s jihlavským masérem Křížkem vtáhne příznivce české nejvyšší soutěže přímo do kabiny týmu ale i na trávník a střídačku při samotné hře,“ řekl Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

Jihlava si středeční remízou zajistila definitivu prvoligové příslušnosti v další sezoně, proto bylo v kabině domácích veselo.

„S Jihlavou jsem zažil už dřívější postup do ligy, ale hned se spadlo. Jeden z nejdůležitějších okamžiků pro nás bylo, udržet se v Gambrinus lize. Všichni v Jihlavě si to přáli a já jsem za to obrovsky rád. Udržet ligu je něco podobného jako vyhrát titul v hokeji,“ dodal Pavel Křížek.

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu