04.06.2013, David Zeman, Jiří Pech ml.

Druhý ročník FC Vysočina Fans Cupu

Druhý ročník FC Vysočina Fans CupuV Jihlavě se ve dnech 8. až 9. června uskuteční II. ročník netradičního turnaj fotbalových fanklubů v malé kopané s názvem FC Vysočina Fans Cup. Naváže na loňskou velmi vydařenou premiéru, kterou umocnil postup jihlavského klubu do Gambrinus ligy. Patronem turnaje se stal odchovanec FC Vysočina a v současné době útočník Viktorie Plzeň Stanislav Tecl.

 

Předseda Fanklubu FC Vysočina Robert Pavlík nám akci přiblížil: „Letošní ročník se odehraje na přírodní trávě, hrát se bude systémem 5+1 s pravidly malé kopané. Vše bude probíhat na čtyřech hřištích. Turnaj bude dvoudenní s večerním programem, který bude stejně jako celý víkend přístupný nejen pro účastníky. Turnaj je specifický tím, že se ho účastní fankluby fotbalových týmů a zápasy odehrají v dresech svého klubu. Díky tomu se na hřiště přenáší zdravá rivalita z ligových trávníků a utkání rozhodně nepostrádají náboj."

„Předpokládáme účast 16 týmů. V současné době máme potvrzená mužstva nejen z Gambrinus ligy a Fotbalové národní ligy, ale i ze Slovenska. Stále jsou volná místa, proto v případě zájmu dalších týmů nás můžete kontaktovat na telefonním čísle 776 344 829, případně na e-mail sapi11@seznam.cz, kde vám sdělíme bližší informace," dodal Ondra Sapola z Fanklubu FC Vysočina.

„Chtěli bychom touto cestou poděkovat FC Vysočina za poskytnutí hracích ploch a spolupráci na celé akci. Loňskou vysokou úroveň turnaje chceme zachovat a dále pokračovat v budování tradice, která umožní setkání fanoušků všech klubů v příjemné atmosféře," zakončil rozhovor Robert Pavlík.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu