16.05.2013, Miroslav Fuks

Město Jihlava hned trojnásobně ocenilo jihlavský fotbal!

Město Jihlava hned trojnásobně ocenilo jihlavský fotbal!Reprezentativní gotická síň jihlavské radnice byla ve čtvrtek 16. května vyhrazena slavnostnímu předání cen, které každoročně uděluje Statutární město Jihlava. Z celkového počtu desíti udělených ocenění náležely hned tři jihlavskému fotbalu! Prestižního vyznamenání se dostalo Bohuslavu Kopeckému, Zdeňku Tulisovi a dospělému týmu FC Vysočina.

 

Dlouholetý funkcionář Spartaku Jihlava Bohuslav Kopecký si Cenu města Jihlavy odnesl za rozvoj fotbalu ve městě. Stalo se tak zároveň u příležitosti jeho 85. narozenin.

Ing. Zdeněk Tulis obdržel Cenu města Jihlavy za výrzaný podíl na rozmachu a úspěších FC Vysočina. A jak ředitel a místopředseda představenstva FC Vysočina své ocenění okomentoval? „O toto prestižní ocenění jsem nijak neusiloval, o to více mne samozřejmě potěšilo a překvapilo. Osobně si ho moc vážím, ovšem vnímám ho jako vyznamenání pro celý fotbalový klub FC Vysočina Jihlava. Sám bych ničeho dosáhnout nemohl. Představuje obrovské ocenění pro fotbal v Jihlavě, potažmo na Vysočině, kde za posledních více než dvacet let urazil obrovskou cestu a dosáhl historických úspěchů. Za tento nebývalý rozmach náleží dík především akciové společnost PSJ v čele s generálním ředitelem Ing. Františkem Vaculíkem. Poděkovat chci i všem spolupracovníkům, kteří se systematicky a obětavě snaží o to, aby FC Vysočina představoval fenomén nejen v našem kraji, ale i v Česku. Zapomenout nemohu ani na všechny primátory a zastupitele, s nimiž jsem od počátku roku 1998, kdy odstartovalo mé působení v Jihlavě, mohl přijít do kontaktu. Bez jejich moudrosti a pomoci by fotbal na Vysočině zdaleka nedosahoval současné úrovně a perspektivy dalšího rozvoje. Ještě jednou všem velice děkuji!"

Trojici cen zkompletovala Cena Rady města Jihlavy, která byla udělena prvnímu dospělému týmu FC VYSOČINA JIHLAVA za výrazné zviditelnění města Jihlavy v roce 2012. Během něj tým zvítězil v zimní Tipsport lize, vybojoval postup do Gambrinus lize a mezi elitou se na podzim rozhodně neztratil. Na mapě republiky nebývale zviditelnil nejen město Jihlava, ale i Kraj Vysočina. Domácí zápasy stadiónu v Jiráskově ulici sledovaly tisíce fanoušků a duely FC Vysočina poutaly zájem televizních stanic prostřednictím přímých přenosů. Cenu si převzal trenér mužstva František Komňacký a kapitán Lukáš Vaculík.

  • fotogalerii z předání cen naleznete ZDE

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu