16.05.2013, David Zeman

Dorost U-17 nestačil na Sigmu Olomouc

Dorost U-17 nestačil na Sigmu OlomoucTým U-17 se utkal doma se stejně starým výběrem Sigmy Olomouc, v útkání bohužel neuspěl a tak si všechny body, po výhře 4:2 (1:1), odváží hosté. Za Vysočinu branky stříleli Duba a Haala.

 
FC VysočinaFC Vysočina
27.kolo, středa 15.5.2013, 14:15
2:4
(1:1)
OlomoucOlomouc
 
Góly: 18. Duba, 56. Haala
Diváci: 0
FC Vysočina: Kolář – Hekerle (63. Mazel), Bednařík, Šerý D., Fiala – Haala, Jančík, Šerý M., Kovář (73. Kuja) – Duba, Šimončič (67. Rokos).
 

Komentář

„V první půli jsme mohli vstřelit tři branky, dali jsme však jen jeden gól. Navíc jsme si nechali zbytečně vyrovnat skóre po standardní situaci. Ve druhém poločase jsme již tahali za kratší konec. I když jsme šli opět do vedení, tak soupeř později skóre zaslouženě otočil. U hráčů Olomouce jsem ve druhé půli viděl více fyzických sil a větší vůli po výhře. Nám dnes nezahráli všichni hráči na své maximum. Porážku musíme přijmout a vzít si z ní ponaučení. Utkání si rozebereme a v klidu si řekneme, kdo co mohl udělat jinak či lépe. Sigmě gratuluji k zasloužené výhře!" řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu