16.05.2013, Redakce

Přípravka U-11 veze 4. místo z mistrovství ČR!

Přípravka U-11 veze 4. místo z mistrovství ČR!V sobotu 11. května se tým FC Vysočina U11 zúčastnil v Ivančicích Mistrovství ČR, kategorie starších přípravek, ročník 2002. Jihlavané se ve velké konkurenci rozhodně neztratili a obsadili skvělé čtvrté místo. Kluci měli za sebou vydařenou generálku, kterou obstaral vyhraný středeční turnaj ve Velkém Meziříčí. Beze strachu se tedy pustili do bojů s nejlepšími týmy České republiky o mistrovský titul.

 

Vysočina vstoupila do turnaje výhrou nad Baníkem Ostrava 2:0. Stejným rozdílem 2:0 porazila i Mladou Boleslav a zajistila si tak účast mezi nejlepší osmičkou. V zápase o vítěze skupiny zdolala i Spartu Praha a to 1:0. Pro pražský tým, pozdějšího "mistra", to byla jediná porážka v celém turnaji. V důležitém čtvrtfinálovém duelu s Příbramí udržela Vysočina opět čisté konto a vyhrála těsně 1:0. Až v semifinále se našel tým, který dokázal překonat velmi dobrou jihlavskou obranu v čele se skvěle chytajícím gólmanem. Zbrojovka Brno nakonec porazila Vysočinu 2:0 a zaslouženě postoupila do finále, kde podlehla Spartě Praha vysoko 0:5. V boji o bronzové medaile vedla Vysočina ještě pár minut před koncem 1:0, avšak své vedení smolně neudržela a prohrála souboj s Hradcem Králové na penalty 2:3. Výborný týmový výkon celého mužstva korunoval ziskem trofeje nejlepšího gólmana Václav Duben, který nestačil v celém turnaji na pouhé tři střely!

Poděkování zaslouží i trenéři a rodiče, kteří i přes deštivé počasí neúnavně fandili klukům při cestě za tímto úspěchem.

Sestava Vysočiny: Václav Duben - Rudolf Doležal, Šimon Homola, Roman Pátek, Kryštof Smejkal, Adam Šimon - Martin Fila, Martin Kaman, Ondřej Luňáček, Adam Savi, Adam Skalický, Pavel Vacek Trenéři: Vlastimil Savi a Dušan Luňáček.

Konečné umístění: 1. AC Sparta Praha, 2. FC Zbrojovka Brno, 3. FC Hradec Králové, 4. FC Vysočina Jihlava, 5. FC Bohemians 1905, 6. SK Sigma Olomouc, 7. SK Slávia Praha, 8. FK Příbram, 9. 1.FC Slovácko, 10. Výběr Jižní Moravy, 11. FK Teplice, 12. Dukla Praha, 13. FC Slovan Liberec, 14. SK Dynamo Č.Budějovice, 15. FK Ml.Boleslav, 16. FC Baník Ostrava.

Fotogalerie k dispozici ZDE.

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu