14.05.2013, Miroslav Fuks

Juniorka otočila zápas v Teplicích

Juniorka otočila zápas v TeplicíchJuniorka FC Vysočina si v Teplicích připsala třetí výhru v posledních třech utkáních, v nichž zaznamenala celkem 12 branek. Pod výhru na severu Čech v poměru 1:3 (1:1) se brankami podepsali Jan Urbánek, Muris Mešanović a Jan Kosak. Za oba celky nastoupilo několik hráčů z širších prvoligových kádrů.

 
TepliceTeplice
30.kolo, pondělí 13.5.2013, 17:00
1:3
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 19. Strada – 37. Urbánek, 53. Mešanovič, 90. Kosak
ŽK: 26. Bubeníček, 33. Polák, 57. Krátký, 58. Vůch – 5. Obert, 58. Štancl, 58. Kryštůfek, 66. Vacek
ČK: 89. Janič (TEP)
Rozhodčí: Houdek – Mokrusch, Baum
Diváci: 0
Teplice: Matějka – Krátký, Šalda, Lüftner, Bubeníček (80. Hlaváček) – Polák (78. Shkreta) – Strada (73. Kopas), Čajič, Janič, Vůch (58. Špírek) – Kodeš (65. Soukup).
FC Vysočina: Rožník – Štancl, Kryštůfek, Obert, Urbánek – Kosak, Vacek, Koudelka (76. Kelbler), Košulič (53. Šuta) - Mešanović, J.Kučera.
 

Komentář

Domácí tým nastoupil posílen o některé hráče širšího prvoligového kádru a byl v úvodní dvacetiminutovce zápasu výrazně aktivnější. V první šanci zápasu se ve 4. minutě ocitl Vůch, ale prováhal čas na střelu. Domácí šli do zaslouženého vedení v 19. minutě, kdy Strada dostal do vápna míč od Krátkého, potáhl si ho do strany a pod brankářem Rožníkem skóroval – 1:0. Hosté poté vyrovnali hru a ve 28. minutě mohli ze závaru vyrovnat. Tepličtí však míč dokázali odvrátit. O 2 minuty později se do velké šance dostal Krátký, kterého na zadní tyči dobře našel Vůch. Krajní bek krátký však trefil pouze boční síť. Brzy nato ve své další šanci neuspěl Vůch, když trefil jen gólmana Rožníka. Mladíkům Vysočiny přálo štěstí v 37. minutě, kdy Urbánek vyrovnal po velkém zaváhání brankáře, který podcenil přímý kop z velké dálky – 1:1.

Do druhého dějství lépe vstoupili jihlavští mladíci. Ve 47. minutě krásná rána Košuliče otřásla břevnem za Matějkou. V 53. minutě Mešanović vystřelil z úhlu a otočil skóre duelu ve prospěch Vysočiny – 1:2. O dvě minuty mohl bosenský útočník přidat druhou branku, ovšem Matějka jeho únik skvěle zlikvidoval. Teplice usilovali o vyrovnání. V 70. minutě byl blízko Bubeníček, který hlavou trefil břevno. Vzápětí vyslal pěknou dělovku Janič a Rožník musel ránu vyrazit. Hrálo se tvrdé, bojovné a nervózní utkání, což dokumentovala 89. minuta, kdy zkušený domácí středopolař Janič obdržel červenou kartu za strkanici. Tečku za zápasem učinil hostující záložník Kosak, který se prosadil po rohovém kopu – 1:3.

„Úvod zápasu jsme nezachytili, působili jsme ospale a inkasovali jsme úvodní branku zápasu. Naštěstí jsme ještě do poločasu po chybě domácího celku vyrovnali. V poločase jsme hráče nabádali ke zpřesnění hry a důslednějšímu dodržování taktických pokynů. Ke zlepšení ve druhé části skutečně došlo, vypracovali jsme si několik šancí a dvě z nich jsme dokázali proměnit. Dnes jsme podali solidní výkon, přičemž svým výkonem dnes vyčnívali Mešanović a především Kosak,“ řekl po utkání trenér Pavel Procházka.

  • fotogalerie z utkání ZDE
 
Zápasy
10.kolo | Teplice - FC Vysočina | 3:1
24.kolo | FC Vysočina - Teplice | 1:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu