05.05.2013, Karel Líbal

Fotbalistky vybouchly v Olomouci

Fotbalistky vybouchly v OlomouciNečekaný debakl si připsaly na své konto ženy FC Vysočina v 16. kole MŽFL. Na hřišti Olomouce prohrály vysoko 1:10 (1:6). Jedinou branku jihlavského týmu zaznamenala Anna Lačná z pokutového kopu.

 
1.FC Olomouc1.FC Olomouc
16.kolo, sobota 4.5.2013, 13:45
10:1
(6:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 1., 46. a 87. Drahníková, 13. a 58. Drahnáčková, 23. a 42. Černá, 27. Vítková, 37. Zmeškalová, 83. Benková – 8. Lačná (PK).
Diváci: 50
FC Vysočina: Ryšavá – Sedláková, Wasserbauerová, Štefaniková, Králíková – Nováková, Šerá, Lačná, Vinická – Zadinová (53. Neumannová), Jouklová.
 

Komentář

Olomouc proměnila v úvodní branku utkání hned svůj první útok po rozehrání. Jihlavanky sice dokázaly brzy vyrovnat, když sražení Jouklové ve vyložené příležitosti potrestala z penalty Lačná, ale domácí tým šel ihned znovu do vedení. Bláznivou úvodní čtvrthodinu mohla ukončit vzápětí Jouklová, ale sama před brankářkou Olomouce střelecky selhala a poslala míč jen do rukavic Pospíšilové.

Od té doby se hostující hráčky začaly ze hřiště vytrácet a Hanačky si otevřely před brankou Vysočiny střelnici. Do poločasu se trefily ještě čtyřikrát, stejnou porci přidaly i po změně stran a skóre tak zaokrouhlily na potupnou desítku.

Ohlasy trenérů

„Do Olomouce jsme z nejrůznějších příčin odjeli s torzem týmu a na předvedené hře to bylo vidět. Děvčata navíc nepřidala žádnou nadstavbu, duel odehrála jakoby bez zájmu, chyběly nám větší zápal a bojovnost. Tímto výsledkem jsme bohužel devalvovaly vše dobré, co jsme na jaře zatím předváděly,“ povzdechl si po utkání asistent trenéra Karel Líbal.
 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu