17.04.2013, Redakce

FC Vysočina – sportovní kolektiv Kraje Vysočina roku 2012!

FC Vysočina – sportovní kolektiv Kraje Vysočina roku 2012!První tým FC Vysočina se zcela po zásluze dočkal ocenění pro nejlepší kolektiv za rok 2012 v rámci tradičního vyhlašování Sportovce Kraje Vysočina. Slavnostní dekorování vítězů v devíti kategoriích proběhlo ve středu 17. dubna v Polné. Ocenění za jihlavský klub převzal marketingový manažer Miroslav Fuks.

 

FC Vysočina měla své želízko v ohni i v kategoriích nejlepší jednotlivec a nejlepší trenér. Bohužel, jak Stanislav Tecl, tak i František Komňacký se museli sklonit před úspěšným krasobruslařským duem Martina Sáblíková – Petr Novák.

Připomeňme, že rok 2012 byl z pohledu jihlavského fotbalu jedinečný a těžko zopakovatelný. Na úvod přinesl nečekaný triumf v zimní Tipsport lize, následoval jarní kýžený postup do Gambrinus ligy a vše vyvrcholilo zdařilým podzimním účinkováním v elitní soutěži, kde jihlavský tým předváděl výborné výkony, bavil ofenzivním fotbalem a několikrát vyprodal stadión v Jiráskově ulici.

Součástí vyhlašování byla i kategorie Sportovní osobnost Kraje Vysočina, která oceňuje úspěšné sportovní odchovance našeho regionu, kteří už působí mimo Vysočinu. Vítězem této kategorie se stal volejbalový reprezentant Martin Kryštof, který nyní hraje za SCC Berlin, ovšem alespoň mezi nominovanými sportovci velice překvapivě chybělo jméno pravého obránce Theodora Gebre Selassie. Tento odchovanec Velkého Meziříčí a FC Vysočina přitom v roce 2012 získal mistrovský titul s Libercem, úspěšně reprezentoval na EURU, přestoupil do bundesligového Werderu Brémy a byl vyhlášen 2. nejlepším českým fotbalistou za Petrem Čechem.

  • fotogalerii ze slavnostního předání ocenění FC Vysočina naleznete ZDE

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu