15.04.2013, Miroslav Fuks

Ženy vezou z Holešova další bod

Ženy vezou z Holešova další bodStále neporažené zůstávají v odvetné části MŽFL hráčky FC Vysočina. Ve třetím duelu v tomto roce remizovaly 0:0 v Holešově a připsaly si tak pátý jarní bod. V tabulce se na tři body přiblížily předposlednímu Bruntálu.

 
Holeš. holkyHoleš. holky
13.kolo, neděle 14.4.2013, 14:00
0:0
FC VysočinaFC Vysočina
 
Rozhodčí: Hanák. ŽK: Dvorníková, Mrázková (obě H.).
Diváci: 60
FC Vysočina: Ryšavá – Wasserbauerová, Dáňová, Štefaniková, Králíková – Macháčková (51. Vodičková), Šerá, Lačná, Vejlupková – Jouklová, Vinická (85. Nováková).
 

Komentář

Utkání v Holešově začaly výkopem hostující hráčky, a hned po první akci nebezpečně zahrozila Štefaniková, která jen těsně minula domácí svatyni. Odstartovala tak útočnou aktivitu svých spoluhráček, které po celou první polovinu diktovaly vývoj hry. V koncovce se však Jihlavankám vůbec nedařilo. Domácí hráčky naopak hostující obranu nebyly schopné jakkoliv zaskočit.

Rovněž po změně stran byly lepší jihlavské hráčky, ale branka Holešova jakoby byla zakletá. Po přetaženém rohovém kopu hlavičkovala vedle Štefaniková, v pěkných pozicích netrefily brankový prostor Dáňová, Šerá ani Jouklová. Další střela Šeré z trestného kopu z hranice pokutového území jen těsně minula domácí branku. Holešovské hráčky se vzmohly jen na pár rychlých brejků, jediný nebezpečný však včasným zásahem zhatila Dáňová. Nejen proto skončilo utkání bezbrankovou remízou.

„Po celé utkání jsme byli lepším týmem, přestože nám tentokráte chybělo pět hráček základní sestavy,“ uvedl po utkání vedoucí týmu a asistent trenéra Karel Líbal. „Kolektivně jsme předvedli velmi dobrý výkon, stále však musíme opakovat stejný povzdech: Chybí nám důraz v šestnátce soupeře.“

Přesto jihlavské fotbalistky vybojovaly ve třetím jarním duelu už pátý bod a na předposlední Bruntál se dotáhly na rozdíl tří bodů. Se sousedem v tabulce navíc odehrají v sobotu v domácím prostředí další duel MŽFL. Smažou už po čtyřech jarních kolech velké podzimní manko?

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu