25.03.2013, Miroslav Fuks

Tým U-17 remizoval s dorostem Humpolce

Tým U-17 remizoval s dorostem HumpolceMladší dorostenci FC Vysočina museli oželet odložený víkendový start jarních soutěží a tak narychlo domluvili přípravná utkání. Tým U-17 remizoval se staršími dorostenci Humpolce 3:3 (2:1), když jihlavské branky zaznamenali Duba, Klíma a M.Šerý.

 

"Od začátku utkání jsme měli míč více ve svém držení. Naše kombinace však byly pomalé. Scházel nám také větší pohyb. Branku jsme obdrželi po naší chybě, kdy jsme nedávali pozor při jedné ze st. situací. Do poločasu jsme výsledek otočili, a to jsme ještě neproměnili další šance. Druhá půle se hodně podobala té první. Opět jsme si nechali dát lacinou branku. Když jsme však po chytré střele M. Šerého šli deset minut před koncem zápasu do vedení, věřil jsem, že si již výhru nenecháme vzít. V závěru utkání jsme však nezvládli jednu situaci a tak zápas skončil remízou. Potvrdilo se nám, že do zformované obrany se těžko prosazujeme. V soutěži však bude takto proti nám hrát sedmdesát procent týmů. Máme tedy stále na čem pracovat a zlepšovat se!"

FC VYSOČINA JIHLAVA – FK Humpolec U19  3:3 (2:1)

Branky: 31. Duba, 42. Klíma, 81. Šerý M. – 5., 49., 87.

Sestava: Kolář – Haala (63. Hekerle), Šerý D. (80. Klíma), Rychetník, Fiala (75. Šerý M.) – Šerý M. (63. Kovář), Jančík (85. Štěpánek), Štěpánek (75. Mazel), Mazel (63. Bednařík) – Duba, Klíma (63. Kliment).

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu