22.03.2013, Miroslav Fuks

Koloušek: Proti Boleslavi nejsme bez šance!

Koloušek: Proti Boleslavi nejsme bez šance!Při absenci středových záložníků lze očekávat, že v jarní části poprvé nastoupí v základní sestavě zkušený středopolař Václav Koloušek. Proti Mladé Boleslavi bude mít zvýšenou motivaci, neboť právě v městě automobilů s fotbalem začínal. Myslí si, že je Vysočina v pondělí schopna dosáhnout první jarní výhru a potvrdit své podzimní vítězství z Mladé Boleslavi?

 

Výhry proti takto silnému soupeři rozhodně schopní jsme. Každý pro to ovšem na hřišti musíme udělat maximum. Pokud v naší hře nebude scházet bojovnost, agresivita a vůle po vítězství, tak nevidím důvod, proč bychom nemohli uspět. Proti Boleslavi rozhodně nejsme bez šance!

Jaký soupeř Jihlavu v pondělí vlastně čeká? Jak bys charakterizoval hru Mladé Boleslavi?
Boleslavský tým se oproti podzimu změnil. V minulosti se prezentoval více kombinačním projevem, teď se hraje více bojovný a agresivní fotbal. V tomto směru hodně zapracovali. O to těžší zápas nás v pondělí čeká.

V dosavadních jarních zápasech, vyjma pohárového duelu na Spartě, ses nedostal do základní sestavy. Jak jsi tento fakt snášel?
Každý fotbalista chce pravidelně nastupovat v základní sestavě, to je přeci jasné. Trenér Komňacký však složení základní jedenáctky viděl jinak, na což má plné právo, neboť on nese největší zodpovědnost za výsledky a výkony mužstva. Prostě postavil tým, o němž byl v daný moment přesvědčený, že splní jeho představy a bude schopen bodovat. Věřím, že třeba už v pondělí dostanu šanci v základní sestavě a místo v ní si udržím. Víc bych v tom opravdu nehledal.

Jaká atmosféra nyní panuje v kabině? Připouštíte si nebezpečí sestupových starostí?
Nálada nemůže být taková, že bychom chodili se skloněnými hlavami a báli bychom se jít na hřiště v obavě bojů o záchranu. Musíme si věřit a být pozitivní, zároveň však musíme být v každém utkání ještě více zodpovědní a mít ještě větší vůli po vítězství. Pokud každý do zápasu vložíme maximální nasazení a přístup, tak výsledky musí přijít. Právě zápasem s Mladou Boleslaví můžeme náš nepříliš vydařený vstup do jara zlomit. Musíme nadcházející duel zvládnout a poté se v klidu můžeme během reprezentační pauzy připravit na Baník.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu