12.03.2013, Miroslav Fuks

Masopust v nominaci U-21 na Ukrajinu

Masopust v nominaci U-21 na UkrajinuÚterý 12. března bylo ve znamení zveřejnění nominací FA ČR na nejbližší kvalifikační či přátelské zápasy jednotlivých reprezentačních týmů. FC Vysočina musí těšit přítomnost trojice odchovanců – Stanislava Tecla, Matěje Vydry a Theodora Gebre Selassieho - ve výběru reprezentačního „áčka“ pro kvalifikační duely proti Dánsku a Arménii. V nominaci U-21 pro přípravné duely proti Ukrajině a Turecku nechybí krajní záložník Lukáš Masopust.

 

Masopust tak má reálnou naději, že se brzy dočká reprezentačního debutu v dresu „lvíčat". Teoretickou šanci mají též krajní záložníci Jan Kosak a Jan Kliment, kteří zůstali mezi náhradníky třiadvacetičlenného kádru kouče Jakuba Dovalila.

Nominaci zveřejnil též Aleš Čvančara, jenž vede reprezentační celek U-17. Pro turnaj elitní fáze kvalifikace ME, který se uskuteční od 19. do 28. března ve Švýcarsku, sice nevybral žádného jihlavského hráče, ovšem hned trojice mladších dorostenců figuruje mezi náhradníky - záložníci David Jančík a David Štěpánek a gólman Marek Kolář.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu