19.02.2013, Miroslav Fuks

Juniorka odstartovala zaslouženou prohrou

Juniorka odstartovala zaslouženou prohrouMladíci FC Vysočina vstoupili do jarní části Juniorské ligy zaslouženou prohrou. Na domácí umělé trávě nestačili na Slavii Praha a druhému celku tabulky podlehli 1:4 (0:2). Jedinou branku domácího celku zaznamenal útočník Jindřich Kučera.

 
FC VysočinaFC Vysočina
18.kolo, úterý 19.2.2013, 13:30
1:4
(0:2)
SlaviaSlavia
 

Góly: 84. J.Kučera - 15. a 27. Vondráček (obě z pen.), 68. a 90. Červenka
ŽK: 75. Kolařík (SLA)
Rozhodčí: Vlasjuk – Zeman, Nádvorník
Diváci: 100
FC Vysočina: Rožník – Kryštůfek (52. Cipruš), Marák, Fadrný, Šilinger – Vacek, Šuta (46. Urbánek) – Koudelka (46. Kavka), Zeman, Košulič (80. Vokoun) – J.Kučera.
Slavia: Hrubeš – Mikula, Herc (73. Ptáček), Kolařík, Mac, Smolák (64. Prošek), Bazal, Čepelák, Hrubý, Vondráček (64. Červenka), Zámečník.
 

Komentář

První vážnější situaci v utkání si v 8. minutě připsal domácí středový hráč Zeman, který vystřelil těsně vedle levé tyče slavistické branky. Na druhé straně měl naopak z dobré pozice možnost ohrozit jihlavskou bránu Vondráček, mířil však jen doprostřed. V 15. minutě šli hosté do vedení, když penaltu za faul Kryštůfka proměnil Vondráček – 0:1. Vysočina poté mohla dvakrát vyrovnat. Ve 21. minutě hlavičkoval po centru Košuliče nad branku Zeman a o 4 minuty po centru Zemana z levé strany zakončoval J.Kučera jen do břevna! A tak platilo okřídlené „nedáš – dostaneš“ Vondráček totiž ve 27. minutě proměnil svůj už druhý pokutový kop v zápase – 0:2. Slavia mohla do poločasu vést o 3 branky, jenže Mikula chybu v rozehrávce Jihlavy nepotrestat.

Domácí trenéři v poločase nasadili dva čerstvé hráče, jenže dění na hřišti nezměnili. Slavia byla i nadále lepším a nebezpečnějším týmem. V 68. minutě hrubě chyboval v rozehrávce Cipruš a Červenka přesnou střelou zvýšil vedení Slavie – 0:3. Vysočina se v 84. minutě dočkala alespoň snižujícího gólu. Po pěkné kombinaci a přihrávce Urbánka uklidil míč do prázdné brány Slavie Jindřich Kučera – 1:3. Snaha Jihlavy o další snížení však vedla jen k dalším otevřeným oknům v defenzívě. V 86. minutě stačil zasáhnout Rožník, o dvě minuty později z malého vápna přestřelil Žák, ovšem v 90. minutě využil dalšího „námazu“ jihlavské obrany znovu Červenka – 1:4.

„Dnes jsme podali špatný výkon a za soupeřem jsme zaostávali prakticky ve všech ohledech. Byli jsme málo nebezpeční, kupili jsme nepřesnosti a chybovali jsme v defenzívě. V závěru jsme mohli do otevřené obrany inkasovat ještě další branky, tudíž konečný výsledek mohl být ještě hrozivější,“ řekl po utkání trenér Pavel Procházka.

Fotogalerie

               
 
 
Zápasy
1.kolo | Slavia - FC Vysočina | 3:3
30.kolo | FC Vysočina - Slavia | 3:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu