30.01.2013, Miroslav Fuks

Vrzáček: Nepodali jsme ani standardní výkon

Vrzáček: Nepodali jsme ani standardní výkonTři dny před odjezdem na vytoužené herní soustředění v Turecku sehráli fotbalisté FC Vysočina poslední duel zimní přípravy na umělé trávě. Do Nymburka si pozvali neoblíbeného soupeře, což zápas potvrdil. Jihlava prohrála 1:0, což znamená, že z pěti posledních měření s Varnsdorfem třikrát prohrála a vstřelila jediný gól v srpnu 2010.

 

Zápas tentokráte zhodnotil asistent trenéra Josef Vrzáček: „Náš výkon mnoho pozitivního nepřinesl. Nevyšel nám vstup do utkání, když jsme někdy v 10. minutě inkasovali ze standardní situace. Během celého zápasu jsme nebyli tak nebezpeční, jak jsme si představovali. Vypracovali jsme si snad jen jednu vyloženou šanci, v níž Kučera hlavou nemířil přesně. Dnes nám vázlo mnoho herních činností – rozehrávka, hra bez míče, předfinální i finální fáze, aktivita ve vápně, standardní situace... Navíc jsme vytvořili spoustu faulů, což byla obrovská chyba.“

Hráči mají za sebou nesmírně náročný leden, kdy prakticky denně dvoufázově trénovali a únava se nyní bezesporu kumuluje. Neviděli se už na soustředění v Turecku, na přírodní trávě? „V žádném případě se na to nechceme vymlouvat, ovšem tato otázka je asi na místě a lze připustit, že hráči už byli myšlenkami někde jinde. Zápasy před obdobnou změnou přípravy či blížícím se startem sezónou vždy mohou přinést obdobné výkony nebo nepříznivé výsledky. Rozhodně bychom se ale za tento aspekt neměli schovávat. Nepodali jsme ani standardní výkon a na to není omluva,“ zdůraznil Josef Vrzáček.

  • hodnocení zápasu ze strany asistenta trenéra Josefa Vrzáčka naleznete i na Youtube kanálu Ježour TV

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu