21.01.2013, Miroslav Fuks

Tým U-17 remizoval na Spartě

Tým U-17 remizoval na SpartěDorostenecký celek U-17 sehrál první zimní přípravný duel v Praze na Strahově s domácí Spartou. Tým kouče Kamila Průši podal dobrý výkon a ve vyrovnaném utkání zaslouženě remizoval 3:3 (2:2), když jihlavské branky zaznamenali Duba, Mazel a Haala.

 

„Hrálo se na těžkém terénu, kde hrozila zranění. Od úvodních minut jsme viděli svižný útočný fotbal. I přes kluzký terén byly k vidění pohledné kombinace. Domácí prokazovali své kvality, v jejich týmu byly vidět kvalitní individuální výkony. Proto si cením, že jsme se Spartě vyrovnali a zanechali tak v Praze velmi dobrý dojem!" řekl k zápasu trenér Průša.

AC Sparta Praha – FC VYSOČINA JIHLAVA  3:3 (2:2)

Branky: 7., 34., 43. (pen.) – 13. Duba, 28. Mazel, 47. Haala

Sestava: Kolář – Hekerle, Bednařík, Šerý D., Fiala (50. Kovář) – Šerý M., Kliment (69. Ráček), Ráček (40. Haala), Mazel (60. Rokos) – Duba (64. Mazel, 70. Kliment), Klíma (64. Kuja).

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu