09.01.2013, MF DNES - Vysočina - Michal Jindra

Se Standou Teclem se srovnávat nechci, říká jihlavská posila Vašíček

Se Standou Teclem se srovnávat nechci, říká jihlavská posila VašíčekCo se týče druholigových statistik, může se útočník Václav Vašíček směle srovnávat se Stanislavem Teclem. Zatímco jihlavský útočník, který se však už připravuje s Plzní, v posledních dvou sezonách ve druhé nejvyšší soutěži vstřelil 22 gólů, Vašíček při angažmá ve Znojmě v 50 duelech nastřádal pouze o dva zásahy méně.

 

Mohl by tak 21letý forvard, který přichází na hostování z Olomouce, odcházejícího jihlavského kanonýra nahradit? "Asi se s tím bude počítat," usmívá se Vašíček. "Ale já se se Standou nechci srovnávat. Prostě sem jdu, abych střílel góly a Jihlavě pomohl."

Co tedy od angažmá v Jihlavě očekáváte?
Já jsem hlavně hrozně rád za zájem Jihlavy a budu se snažit udělat vše pro to, abych splatil důvěru, vstřelil nějaké góly a bylo tady klidné jaro.

Kdy se o vašem příchodu začalo jednat?
Řešilo se to přes svátky. Už to stálo jen na tom, aby se dohodly kluby.

Dostal jste tedy pěkný dárek k Vánocům?
Dalo by se to tak říct. Akorát se to tedy po svátcích ještě táhlo. Také, že jsem první dva dny začal v Olomouci. Poté se ještě scházelo vedení a nakonec to dopadlo tak, že jsem v Jihlavě.

V tom případě jde teda spíš o opožděný dárek. Je nabídka Jihlavy to nejlepší, nebo vás potěšilo pod stromečkem něco jiného více?
Tohle je rozhodně největší dárek. Já jsem rád, že se to takhle dotáhlo, že jsem tady, asi mám větší šanci hrávat.

  • kompletní rozhovor MF DNES naleznete ZDE

Olomoucké duo - zleva Václav Vašíček a Václav Tomeček

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu