19.12.2012, Miroslav Fuks

Tecl: Chci se nadále zlepšovat a posouvat

Tecl: Chci se nadále zlepšovat a posouvatKapitán FC Vysočina, podzimní objev Gambrinus ligy, jeden z nejlepších střelců sezóny, terč zimního zájmu řady renomovaných klubů a též jasný vítěz internetové ankety o „Hráče podzimu“. Uhádnout jméno Stanislav Tecl není z těchto indicií vůbec těžké. V anketě zvítězil s velkou převahou a s rekordním počtem bodů před duem nejzkušenějších hráčů Václavem Kolouškem a Jaromírem Blažkem.

 

Co na ocenění ze strany fanoušků, které obdržel potřetí v řadě, říká jihlavský kanonýr?
Rád zopakuji, že mne toto ocenění hrozně těší a fanouškům za něj děkuji. Doufám, že se jejich přízni budu těšit i nadále a první vydržím co nejdéle!

Jak zpětně hodnotíš uplynulý podzim? Dovedl sis před jeho startem představit, že pro tebe bude tak úspěšný?
Osobně jsem rozhodně nečekal, že se mi bude tolik dařit a vstřelím 10 ligových a 2 pohárové góly. Navíc jsem poprvé skóroval i za reprezentaci U-21. Bohužel, v závěru podzimu vše zabrzdilo zranění. To mne mrzí, za výborným podzimem zanechalo menší kaňku.

Který moment podzimní Gambrinus ligy ti nejvíce utkvěl v paměti?
Vydařených zápasů byla celá řada, ovšem asi žádný z nás nezapomene hned na ten první na Slavii Praha, kde jsme vedli 0:3 a nakonec jsme remizovali 3:3. Takový zápas už asi nezažijeme.

Tvé výkony nezůstaly bez povšimnutí a byl jsi úspěšný v podzimní části ankety Zlatý míč, v níž hlasují žurnalisté. Překvapilo tě tvé 13. místo?
Dosáhl jsem hodně příjemného umístění, které je zároveň ohromně zavazující a motivující do další práce. Rád bych nezůstal jen u této pozici a posunul se třeba ještě výše.

Jak trávíš tyto dny? Co tvůj kotník?
Pravidelně docházím na rehabilitaci k našemu fyzioterapeutovi. Jinak už normálně běhám a funguji, jsem připraven na start zimní přípravy. S klukama si pravidelně chodíme zahrát hokej a užil jsem si pohodový týden ve Špindlerově mlýně na běžkách. Dárky už mám nakoupené a těším se na Vánoce!

Tvé jméno nyní rezonuje v médiích v souvislosti s přestupovým zájmem Plzně, ale i dalších klubů. Jak se k němu stavíš?
Tento zájem samozřejmě vnímám a sleduji. Jsem pravidelně informován ze strany mého manažera Pasky. Věřím, že poslední slovo k tomu, kam se případně bude ubírat moje další fotbalová budoucnost, budu mít já.

S jakými cíli vstoupíš do roku 2013? Myslíš na reprezentaci?
Především se chci stoprocentně uzdravit a dostat do formy. Rád bych Jihlavě pomohl k záchraně v Gambrinus lize. Vše další se bude odvíjet od mé výkonnosti.

Konečné pořadí internetové ankety o „Hráče podzimu 2012“:

2643 - Tecl Stanislav, 1564 - Koloušek Václav, 1227 - Blažek Jaromír, 1097 - Masopust Lukáš, 744 - Josl Tomáš, 528 - Jungr Marek, 271 - Vaculík Lukáš, 213 - Karlík Karol, 188 - Tlustý Petr, 144 - Kučera Tomáš, 109 - Šourek Ondřej.

S internetovou anketou byla spojena tipovací soutěž na facebookovém profilu FC Vysočina. Zde jste měli tipovat, kdo se stane vítězem ankety a kolik získá bodů. Zde je trojice fanoušků, jejichž tip byl konečnému výsledku nejblíže. Každý z nich od FC Vysočina získá kupón ve výši 200 Kč na konzumaci v jihlavské restauraci Spartak:

Radovan Prošek – tip 2.622 bodů
Petr Šumpich – tip 2.435 bodů
Karolína Komínová – tip 2.311 bodů

  • výherci budou kontaktování prostřednictvím Facebooku, příp. mohou napsat na e-mail fuks@psj

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu