30.10.2012, Miroslav Fuks

Juniorka veze bod z Dynama, ale sahala po výhře

Juniorka veze bod z Dynama, ale sahala po výhřeJuniorka se ve 14. kole nejvyšší soutěže představila nba půdě Dynama České Budějovice. Po vyrovnané půli, po níž se oba celky rozešly do kabin za stavu 1:1, převzali iniciativu jihlavští mladíci, ovšem vstřelení vítězné branky se nedočkali.

 
Č. BudějoviceČ. Budějovice
14.kolo, úterý 30.10.2012, 13:00
1:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 35. Vaněk - 44. Novotný (vla.)
ŽK: Kliment, Kavka
Rozhodčí: Mokrusch - Hrabovský, Bacík
Diváci: 50
Č. Budějovice: Rojík - Bakala, Dusak, Novotný, Hanzlík - Hronec (59. Cihlář), Radouch (67. Slavík), Rakovan, Petráň, Repa - Vaněk.
FC Vysočina: Matiášek - Kryštůfek, Vonásek, Fadrný, Urbánek – Zeman (71. Vokoun), Šuta – Koudelka, Štancl, Kliment - Kavka.
 

Komentář

První půle byla vyrovnaná a opatrná. První nebezpečnou střelu si připsal až ve 14. minutě domácí Radouch, který z dvaceti metrů vypálil těsně vedle levé tyče hostující brány. O 4 minuty později Vysočina zahrozila ze standardní situace, která ve vápně Dynama způsobila velké zmatky, ale ke gólu nevedla. V minutě 21. měl velkou šanci na skórování Repa, ovšem jeho střela z mírného úhlu letěla mimo. Budějovický gólman si připsal první ostřejší zákrok až ve 27. minutě po střele Klimenta. Ani s tou však neměl velkou práci. Další šanci měli domácí ve 31. minutě, kdy po další akci Repy mířil centr z levé strany do vápna na Vaňka. Ten při pokusu o hlavičku balón ideálně netrefil, přesto si musel Matiášek připsat důležitý zákrok nohou. O něco aktivnější Dynamo se dočkalo vedoucí branky v 35. minutě, kdy Radouch pěkně zakombinoval s Vaňkem, jenž povedenou narážečku středem hřiště proměnil v úvodní gól budějovického týmu - 1:0! O 7 minut později mělo Dynamo obrovskou šanci, když se po parádní akci Petráně dostal míč na levou stranu k Repovi, ten přihrávkou pod sebe našel dva metry za vápnem Radoucha, jenž ale v gólové pozici místo brány zamířil vysoko nad branku. A tak se ještě před přestávkou dočkala Vysočina. Ve 44. minutě přišel jihlavský centr z pravé strany do vápna a míč si do vlastní sítě srazil stoper Novotný - 1:1.

Druhá půle patřila Vysočině. První nebezpečnou střelu likvidoval Rojik Koudelkovi v 52. minutě. Kolem 70. minuta Jihlava domácímu celku zle zatápěla a hrozila zejména akcemi po pravém křídle. Jihočeši měli dvakrát za sebou obrovské štěstí, když zakončující Štancl a později Kavka z malého vápna přestřelili. Jihlavě se v 80. minutě podařilo vstřelit branku, ta naštěstí pro domácí tým neplatila kvůli ofsajdu. Zrodila se tak remíza 1:1. Pravděpodobně zasloužená.

 
Zápasy
15.kolo | FC Vysočina - Č. Budějovice | 1:0
29.kolo | Č. Budějovice - FC Vysočina | 2:1
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu