14.10.2012, David Zeman

Dorost doma zdolal Spartu

Dorost doma zdolal SpartuPřesto že naši mladíci vstupovali do utkání jako outsider, tak průběh na hřišti tomu rozhodně nenapovídal a bylo vidět, že naši mladíci chtějí zlomit domácí prokletí a konečně si připsat výhru. Což se nakonec také podařilo a po brankách Kelblera a Maruše si Jihlava připsala vítězství 2:1 (0:0).

 
FC VysočinaFC Vysočina
12.kolo, sobota 13.10.2012, 11:00
2:1
(0:0)
SpartaSparta
 
Góly: Kelbler, Maruš.
Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour - Rejthar, Kriegsmann, Hanousek, Ločárek - Hron (71.Demeter), Dvořáček (76.Trojánek), Pedro, Klusák (90.Homola) - Kelbler (89.Morava), Hošek(53.Maruš).
 

Komentář

"Odehráli jsme dobrý zápas. Přízpůsobili jsme hru možnostem a schopnostem našeho týmu. Soupeři jsme chtěli vnutit náš styl hry a to se nám podařilo na výbornou. Od samého začátku soupeř jenom plakal a nebyl schopen se vyrovnat s naší agresivní hrou a porážku od posledního týmu neunesl. Do utkání jsme vstoupili aktivně a vytvořili jsme si první šanci v utkání, kterou jsme však nedotáhli do konce. Celý první poločas jsme byli nebezpečnejší než soupeř a vytvořili si hodně standartních situací. Branka se nám však nepodařila v prvním poločase vstřelit. Ve druhé půli jsme pokračovali v agresivní hře a podařilo se nám vstřelit úvodní branku zápasu, která nám hodně pomohla. Konečně jsme nemuseli dotahovat a za čtyři minuty rozhodl po krásné akci Maruš. Kromě Liberce, kde nám utkání prostě nevyšlo z mnoha příčin, se v každém utkání tvrdě pereme o ligové body. I dnes jsme podali týmový výkon založený na vysoké míře bojovnosti, poctivého přístupu, jednoduchosti a týmové koheze. Body jsou pro nás velmi cenné, chtěli jsme konečně doma vyhrát a bylo to hodně vidět, vítězství jsme chtěli daleko více než soupeř, dá se říci ,že až na chybu z poslední minuty, kdy jsme inkasovali, jsme Spartu do ničeho nepustili. Jsme spolu denně a těžké chvíle nás jenom posilují a stmelují nás čím dál více, pořád se zlepšujeme a dnes jsme pro body udělali opět maximum a konečně nám to vyšlo. Hráči svým přístupem dnes dokázali, že jejich hrdost ke klubu je skutečně velká. Všichni si musí uvědomit, že utkání s námi budou bolet a nikomu nedáme nic zadarmo. Mužstvo si zaslouží pochvalu, budeme se prát v dalších utkání až do konce." hodnotil kladně utkání trenér David Oulehla.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu