10.10.2012, MF DNES - Vysočina - Michal Jindra

Nevím, proč nám to nešlo, dumá jihlavský Karlík po Teplicích

Nevím, proč nám to nešlo, dumá jihlavský Karlík po TeplicíchZklamání, smutek a nevěřícné kroucení hlavou. Jak asi byli hráči Teplic zdrcení před nedělním střetnutím s Jihlavou kvůli osmizápasové sérii bez výhry. Tu ukončila nedělní výhra 3:1. Napak fotbalisté FC Vysočina jen těžko hledali slova.

 

Snad to je počátek úspěšné série, doufali tepličtí fotbalisté. Zato hosté po zápase podle výrazů vypadali, jako  kdyby měl být konec světa.

Přitom nováček prohrál zatím jen dvakrát v deseti uplynulých kolech, což není vůbec špatná bilance. Co by pak tedy měly dělat Teplice, které před nedělí byly předposlední a měly jen šest bodů. Tam už se o tom konci světa mluvilo.

"Trenér nás chtěl dobře motivovat a udržet psychiku, abychom na konec světa nepomýšleli," řekl zřejmě s nadsázkou teplický záložník Marek Jarolím, který vsítil ve druhém zápase za sebou druhý gól.

"Nepřikládám k tomu nějakou váhu, že jsem ho dal proti exjabloneckému trenérovi," přiznal středopolař. "To je náhoda, že to vyšlo na něj, a já doufám, že to vyjde i na jiné," smál se Jarolím.

Naopak vtip v sobě těžko hledal po Teplicích jihlavský Karol Karlík, který jinak bývá vysmátý. "Fakt nevím, proč nám to nešlo, nedokážu si to vysvětlit," hledal slova obránce, který na severu Čech nastoupil na středu zálohy.

  • kompletní článek si můžete přečíst ZDE

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu