15.08.2012, David Zeman

Starší dorost doma podlehl Bohemians

Starší dorost doma podlehl BohemiansAni druhé utkání staršího dorostu na domácí půdě neskončilo bodovým ziskem. Tentokrát si dorost U-19 neporadil s Bohemians 1905 a podlehl tomuto celku 0:1 (0:1).

 
FC VysočinaFC Vysočina
2.kolo, středa 15.8.2012, 11:00
0:1
(0:1)
Bohemians 1905Bohemians 1905
 
Góly:
Diváci: 0
FC Vysočina: Pelikus - Rejthar, Kriegsmann, Rozmahel, Ločárek - Homola (46. Pedro), Demeter (67. Hron) - Kelbler, Maruš, Veselský (85. Morava) - Trojánek.
 

Komentář

"Nezvládli jsme ani jedno z domácích utkání, což nám komplikuje naší situaci v soutěži. Dnes jsme odevzdali maximum. Soupeř si vypracoval v úvodu utkání několik přiíežitostí, ale skóroval až po naší hrubé chybě. Musime si však přiznat, že soupeř byl prostě lepší, v utkání nám nedovolil téměr nic. Prohrávali jsme osobní souboje, nebyli schopni se do útočné fáze prosadit. Přesto, že jsme hráli aktivně, naše hra neměla potřebnou kvalitu na to, abychom byli úspešní. Jsme nyní v realitě, kterou musíme přijmout. Čekají nás další utkání a my je musíme zvládnout. Musíme dál pracovat, dělat krůček po krůčku a zlepšovat se, být v klidu, pořád je to jenom sport. Mužstvu věríme a zvládneme to. Sezóna je složená ze 34 kol." zhodnotil uktání trenér David Oulehla.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu