14.08.2012, MF DNES - Vysočina - Michal Jindra

Vyhrát po prochrápané půli bylo těžké, mrzí jihlavského střelce Tecla

Vyhrát po prochrápané půli bylo těžké, mrzí jihlavského střelce TeclaByl to třetí prvoligový zápas jihlavských fotbalistů a potřetí do něj svěřenci trenéra Františka Komňackého vstoupili skvěle. Proti Hradci se hned v 6. minutě po rohovém kopu Vaculíka prosadil hlavou ve vápně kapitán Stanislav Tecl.

 

"Jenže to byl gól, který nám bohužel ublížil. Úplně jsme přestali hrát," smutnil po zápase útočník Jihlavy, který v letošní sezoně vstřelil už druhý gól.

Proč Jihlavské gól neposadil na koně, si 21letý fotbalista nedokázal vysvětlit. "Já fakt nevím," dumal Tecl. "Nedostávali jsme se do soubojů, nedostali se do tempa, měli jsme daleko k hráčům s balonem a byli jsme roztahaní po celém hřišti," komentoval po vstřeleném gólu špatné vystoupení nováčka kapitán týmu.

O poločasové přestávce tak musel trenér Komňacký hostujícímu týmu v Hradci Králové důrazně domluvit. "Tak samozřejmě bylo potřeba zvednout hlas po tom výkonu z první půlky," neskrýval negativní pocit z první půle jediný střelec Jihlavy v Hradci. "Trenér k tomu řekl své a já mám pocit, že to pomohlo, protože druhá půle byla lepší," vyjádřil svůj názor střelec dvanácti gólů v minulé druholigové sezoně.

  • kompletní článek najdete ZDE

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu