01.08.2012, Miroslav Fuks

Ve čtvrtek si přijďte pro podpisy na nový plakát!

Ve čtvrtek si přijďte pro podpisy na nový plakát!Návrat Gambrinus ligy na Vysočinu předznamená autogramiáda kompletního týmu FC Vysočina, která se uskuteční ve čtvrtek 2. srpna od 19 hodin v café-restaurantu Double Decker. Ten se nachází v jihlavském City Parku a stejnou vydařenou akci hostil i před startem jarní části II. ligy. Fanoušci se mohou těšit na představení letních posil, budou mít možnost zakoupit nový oboustranný plakát a získat podpisy členů prvoligového kádru.

 

„Akce začíná s ohledem na tréninkový program našeho „áčka“ až od 19 hodin. Věříme, že tento čas zahájení nebude pro fanoušky v letním období představovat problém. Těšíme se na jejich hojnou účast,“ uvedl tiskový mluvčí Miroslav Fuks.

Fanouškům bude k dispozici i mobilní stánek s klubovými suvenýry, v němž budou k zakoupení nabízeny jak permanentky na domácí zápasy v Gambrinus lize, tak i vstupenky na nedělní duel proti Viktorii Plzeň. Připomeňme, že právě ve čtvrtek 2. srpna bude ve Fanshopu pod novou tribunou probíhat předprodej vstupenek na Horvátha a spol. a to v čase od 13:00 do 17:00 hodin.

Zároveň upozorňujeme, že ve středu 1. srpna na stadiónu již nebude otevřen letní prodej permanentek. Zájemci tuto možnost budou mít v pondělí 30. července (od 10:00 do 15:00 hodin) a poté právě až ve zmíněný čtvrtek.

V den utkání v neděli 5. srpna budou pokladny stadiónu v Jiráskově ulici otevřeny 90 minut před výkopem zápasu, tedy od 17:45 hodin. Permanentky na pokladnách nebudou k dispozici. Jejich koupě bude možná až uvnitř stadiónu ve Fanshopu.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu