15.05.2012, Jiří Pech

Zápas s Třincem orámuje turnaj fanklubů z Česka i Slovenska!

Zápas s Třincem orámuje turnaj fanklubů z Česka i Slovenska!O víkendu 19. - 20. května se na jihlavském fotbalovém stadionu v Jiráskově ulici uskuteční mezinárodní turnaj v malé kopané, kterého se zúčastní fankluby fotbalových týmů z Česka a ze Slovenska. Prvního ročníku turnaje, který pořádá jihlavský fanklub ve spoluprácí s FC Vysočina, se zúčastní celkem dvanáct mužstev. Patronem ojedinělého klání fanoušků se stal brankář Jaromír Blažek.

 

Všechna sobotní utkání se odehrají na vedlejším travnatém hřišti v areálu FC Vysočina v Jiráskově ulici. Druhý den, v neděli, se však aktéři turnaje mohou přesunout na hlavní hřiště. To bude záležet na vývoji druholigové tabulky a především výsledku sobotního utkání FC Vysočina vs. Fotbal Třinec. Přesun na hlavní hřiště bude možný pouze v případě, že si jihlavští fotbalisté zajistí již v 29. kole postup do Gambrinus ligy.

Pro účastníky turnaje je přichystán bohatý doprovodný program, který by mohl skvěle doplnit sobotní klíčové utkání o postup a zároveň fotbalové fanoušky udržet na stadiónu i několik hodin po skončení možná historického duelu! V sobotu odpoledne se všichni mohou těšit na vystoupení místní kapely Major Major, které bude předcházet druholigovému utkání. O přestávce druholigového utkání bude připraven speciální program pro zástupce každého ze zúčastněných týmů. Reprezentanti jednotlivých fanklubů se utkají v tradiční střelbě na „Jaromíra Blažka". Po zápase budou moci aktéři turnaje společně sledovat finále Ligy mistrů, které se bude promítat přímo v areálu jihlavského fotbalového stadionu. Samozřejmě, že na stadiónu nebude chybět ani výrazně rozšířená nabídka občerstvení.

  • videoupoutávku zvoucí na turnaj Fanklubů si můžete prohlédnout ZDE
  • na Youtube najdete i reportáž k prvnímu ročníku tohoto mezinárodního turnaje - TADY

Rozdělení týmů do skupin:

Skupina A: FC Vysočina „A", Dukla Praha, MFK Ružomberok, Fotbal Třinec
Skupina B: FC Vysočina „B", Sparta Praha „A", Mladá Boleslav, FK Senica
Skupina C: Slavia Praha, FK Jablonec, FK Teplice, Sparta Praha „B"

  • sobotní zápasy v základních skupinách se hrají od 9:00 do 12:25 hodin
  • nedělní boje budou zahájeny v 10:00 hodin
  • finálový duel je na programu od 14:45 hodin

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu