09.05.2012, Miroslav Fuks

Středeční zápas jara si nesmíte nechat ujít!

Středeční zápas jara si nesmíte nechat ujít!Ve druhé lize už jde do tuhého! Pořad 27. kola nabízí jednoznačný magnet kola, kdy se ve středu 9. května od 18:00 hodin střetne domácí Vysočina proti Baníku Sokolov. Zápas druhého celku tabulky s třetím, který na postupovou příčku ztrácí jen tři body, lze označit za jihlavský zápas jara! Ten by rozhodně neměl zůstat bez odpovídající divácké kulisy.

 

„Pevně věříme, že si fotbaloví příznivci z celé Vysočiny uvědomují význam a atraktivitu nadcházejícího zápasu. Doufáme, že ve středu budou tribuny a ochozy našeho stadiónu zaplněny a že naši hráči navážou na velmi dobrý výkon proti Mostu. Právě podpora publika a bouřlivá atmosféra na stadiónu by měla být v duelu dvou vyrovnaných protivníků důležitým jazýčkem na vahách! Sokolov bude velmi silným protivníkem, vždyť se aktuálně chlubí sérií sedmi zápasů bez porážky! Nadcházející zápas by si rozhodně zasloužil návštěvu přes 3.000 diváků," věří v podporu fanoušků Zdeněk Tulis, ředitel FC Vysočina.

Vedení klubu chce vyjít vstříc očekávanému zájmu publika, a proto na středu připravilo předprodej vstupenek. Ten bude probíhat v den utkání od 15 hodin na hlavní pokladně naproti sídlu firmy ICOM. Tato pokladna samozřejmě zůstane trvale otevřena až do konce utkání. Zbývající dvě pokladny a brány budou otevřeny od tradičních 17 hodin.

Připomeňme, že tento zápas je posledním, který nabízí velmi zajímavou výhodu pro obyvatele jednoho z okresů Kraje Vysočina. Jak již bylo předem avizováno, tak vstup zdarma bude tentokrát umožněn všem z Havlíčkobrodska. Ke vstupu na stadión a bezplatnému získání místenkové vstupenky stačí obyvatelům okresu Havlíčkův Brod u všech domácích pokladen stadiónu předložit občanský průkaz s trvalým bydlištěm v příslušném okrese.

Další informace týkající se organizace domácích zápasů FC Vysočina nabízených výhod naleznete ZDE. S jedinou výjimkou - středeční poločasová přestávka nenabídne diváckou soutěž, neboť ji vyplní jiný program.

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu