22.04.2012, Josef Žampa

Proti oslabenému soupeři nepřesvědčily

Proti oslabenému soupeři nepřesvědčilyHráčky FC Vysočina v domácím prostředí nastoupily proti pouze devítičlennému týmu Valašského Meziříčí. Bez větších problémů si připsaly tři body za výhru 3:0 (2:0), ale výkonem rozhodně nepřesvědčily. Branky zaznamenaly Marcela Žampová, Petra Čechová a Denisa Šerá.

 
FC VysočinaFC Vysočina
12.kolo, neděle 22.4.2012, 11:00
3:0
(2:0)
Valašské MeziříčíValašské Meziříčí
 
Góly: 35. M.Žampová (pen.), 36. Čechová, 72. Šerá
Diváci: 0
FC Vysočina: Pojezná (46. Havrdová) - Jančíková (46. Z.Žampová), M.Žampová, Štefaniková, Dáňová - Macháčková, P.Žampová (75. Valentová), Lačná, Šerá - Čechová, Vinická (46. D.Procházková)
 

Komentář

Dnešní duel přinesl to nejhorší, co domácí holky doposud svým divákům předvedly. Hostující tým nastoupil pouze v devíti hráčkách, a snad právě proto se hrálo na velmi nízké úrovni. Jihlavanky měly před sebou osmičlenný val na hranici velkého vápna, na který dlouhou dobu nedokázaly najít recept a překonat jej. To se podařilo až v 35. minutě, kdy se po průniku Čechové do vápna, a následném faulu, z pokutového kopu nemýlila M. Žampová. Minutu poté přidala další branku sama Čechová.

Zdálo by se, že se jihlavanky dostaly do klidu a konečně budou hrát svoji pěknou kombinační hru, která jim je vlastí. Opak byl však pravdou. Nepřesná kombinace, hra bez pohybu a jakéhokoli nápadu, a o finální přihrávce ani nemluvě, to bylo dnes doménou jihlavských holek. Oproti tomu se hosté dokázaly několikrát dostat do našeho území a ohrozit branku.

Hodnocení trenéra Josefa Žampy: "V dnešním zápase jihlavská děvčata ukázala, jak se fotbal nemá hrát. Tři cenné body sice zůstaly doma, ale my poznáváme, jakým směrem se musíme ubírat v trénincích, aby se tento hodně podprůměrný výkon již neopakoval."

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu