25.03.2012, Miroslav Fuks

1:0 prohrála i juniorka

1:0 prohrála i juniorkaDospělé celky FC Vysočina si připsaly třetí porážku 1:0 v řadě. Po dvou prohrách "áčka" skončila stejným výsledkem i jarní premiéra juniorky v MSFL. Tým trenéra Romana Kučery byl po většinu utkání lepším týmem, ale inkasoval ve 44. minutě. Ve dvou největších šancích Vysočiny zaváhal Jan Dobrovolný.

 
ZábřehZábřeh
17.kolo, neděle 25.3.2012, 15:00
1:0
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Gól: 44. Bačík
ŽK: 49. Pospíšil, 65. Bačík, 87. Šichor - 43. Fadrný
Rozhodčí: Duda - Krasula, Vojkovský
Diváci: 420
Zábřeh: Bárta - Šalamoun, Kulišek, Pelán (78. Pelán), Rajnoha, Šichor, J.Barcal, Michalčák (90. Hrdlovič), Laštůvka (82. D.Barcal) - Pospíšil, Bačík.
FC Vysočina B: Rožník - Šandera, Kryštůfek, Kolařík (82. Kavka), Veselý - Kliment Vacek, Fadrný (71. Hejret), Dobrovolný - Zeman, Štancl.
 

Komentář

Vysočina začala aktivněji a připsala si i první šanci. V 8. minutě si na rychlou kolmou přihrávku ve středu hřiště naběhl Vacek, z první nahrál volnému Klimentovi, který však z 12 metrů minul levou stranu Bártovy branky. Z protiútoku nevyužil Michalčák chybu Rožníka a z 20 metrů poslala míč vedle tyče zcela opuštěné branky. Ve 13. minutě hlavičkoval nebezpečně Pospíšil po centru Laštůvky. Mířil však mimo. V 18. minutě se pěkně uvolnil Kliment, přihrál volnému Štanclovi, který ze značky pokutového kopu těsně minul pravou stranu branky. Jediný gól zápasu se zrodil ve 44. minutě, kdy v hostujícím vápně po autovém vhazování propadl míč, netrefil ho Kolařík a dostal se k Bačíkovi, který pohotově otevřel skóre.

V 2. části mohl ve 49. minutě zvýšit na 2:0 Šichor, ale jeho pokus ze skrumáže s námahou zneškodnil Rožník. Zbytek zápasu přinesl převahu hostí a jejich snahu o vyrovnání. Nejblíže byl dvakrát záložník Dobrovolný. V 68. minutě vyrobil obrovskou minelu vyrobil Rajnoha a nabídnutou šanci z 5 metrů neproměnil Dobrovolný. Tentýž hráč se ocitl v obrovské šanci v 85. minutě. Hlavou poslal míč do protipohybu domácího brankáře, jenže míč za absolutního ticha doplachtil mimo branku.

„V zápase jsme měli lepší pohyb, kombinovali jsme, měli jsme kontrolu nad míčem a soupeře jsme přehrávali. Bohužel jsme lacino inkasovali a sami jsme v koncovce byli zbrklí a netrpěliví. Zápasy se rozhodují ve vápně a tam jsme neškodní. Zápasu by určitě více slušela remíza. Jsem zklamaný z výsledku, nikoli však z výkonu,“ řekl po utkání trenér Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu