10.03.2012, Miroslav Fuks

Vysočina zvládla přestřelku s Brnem

Vysočina zvládla přestřelku s BrnemPřípravný duel juniorek dvou moravských druholigových celků se změnil v brankovou přestřelku, která lépe vyzněla pro Vysočinu. Ta Brno porazila 3:5 (3:3), když se hattrickem zaskvěl záložník Jan Dobrovolný. Další trefy přidali Jakub Hejret a Martin Štancl.

 
Brno BBrno B
přát., sobota 10.3.2012, 13:30
3:5
(3:3)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly: 3. a 13. Přerovský, 50. Fall - 3., 38. a 53. Dobrovolný, 42. Hejret, 77. Štancl.
Diváci: 0
Brno B: Nahodil – Matyska (46. Janoščin, 71. Schuster), Kršák, Huška, Kasálek - Varaďa, Jukl, Sus, Fall (60. Matyska) - Přerovský, Stehlík.
FC Vysočina B: Rožník (46. J.Procházka) - Šandera (55. Vokoun), Kryštůfek, Kolařík, Beránek (46. Ptáček) – Kliment, Vacek, Štancl, Dobrovolný – Hejret (46. Fadrný), Zeman (60. Kavka).
 

Komentář

„Podali jsme nejlepší výkon v průběhu celé zimní přípravy. Dařilo se nám zejména v ofenzívě, kde jsme předvedli množství pohledných akcí a hned pětkrát jsme dokázali skórovat. Počet námi vstřelených branek však mohl být ještě vyšší. Dnes rozhodně mohu být spokojen,“ uvedl po zápase trenér Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu